ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

3 tips για να διατηρήσετε το μαύρισμά σας και μετά τις διακοπές

3 tips για να διατηρήσετε το μαύρισμά σας και μετά τις διακοπές

Ποια δεν θα ήθελε να είναι μαυρισμένη και με τροπικό αέρα για περισσότερο καιρό μετά τις διακοπές;

Δείτε παρακάτω τα 3 tips για να διατηρήσετε το μαύρισμά σας και μετά τις διακοπές!

Κάντε τακτικά απολέπιση και κρατήστε το μαύρισμά σας αναλλοίωτο! Η απολέπιση απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και βοηθά το μαύρισμά σας να διαρκέσει ακόμη περισσότερο. Μόνο μην το παρακάνετε και προσπαθήστε να απολεπίζετε το σώμα σας απαλά, με κυκλικές κινήσεις και με ένα ήπιο scrub που μπορείτε να φτιάξετε και μόνες σας στο σπίτι. Να θυμάστε πως μια φορά scrub την εβδομάδα είναι αρκετή για να κρατήσετε ατόφιο το λαμπερό ηλιοκαμένο σας χρώμα!

Ενυδατωθείτε γιατί χανόμαστε. Η σωστή ενυδάτωση της επιδερμίδας αλλά και του οργανισμού σας θα σας βοηθήσει να αποφύγετε το ξεφλούδισμα και ως εκ τούτου να διατηρήσετε το μαυρισμένο σας χρώμα. Πιείτε άφθονο νερό, τσάι ή φυσικούς χυμούς και για να ενυδατώσετε extra το δέρμα σας εμπιστευθείτε κάποιο body lotion, για βαθιά ενυδάτωση. Τέλος, για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αμυγδαλέλαιο ή ελαιόλαδο και το αφήσετε να δράσει όλο το βράδυ αφού πέσετε για ύπνο!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προσθέστε στο διατροφολόγιό σας και καταναλώστε συγκεκριμένες τροφές που εκκρίνουν καροτίνη και βοηθούν στη διατήρηση της μελανίνης στο δέρμα. Τα καρότα, το σπανάκι και το πεπόνι είναι μερικά από τα φρούτα που θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε το μαύρισμά σας ακέραιο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.