ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αυτή η γυναίκα έχει το τέλειο σώμα σύμφωνα με τους επιστήμονες (φώτο)

Αυτή η γυναίκα έχει το τέλειο σώμα σύμφωνα με τους επιστήμονες (φώτο)

Η αλήθεια είναι πώς ο καθένας έχει τα γούστα του και μπορεί να μην συμφωνήσει με αυτή τη μελέτη, όμως ελάχιστοι θα πουν ότι δεν τους αρέσει η συγκεκριμένη γυναίκα. Τώρα αν έχει το τέλειο σώμα, αυτό είναι άλλη υπόθεση…

Το βρετανικό μοντέλο και ηθοποιός Kelly Brook έχει ψηφιστεί ότι έχει το πιο τέλειο σώμα του κόσμου σπάζοντας όλους τους μύθους και παραδείγματα.

Η μελέτη βασίζεται στην παραδοχή ότι όλα τα μέρη του σώματος είναι τακτοποιημένα αναλογικά.

Η Brook 34 ετών με ύψος 1.68 και η περίμετροι της είναι 90-60-86 που είναι αρκετά διαφορετικό από τα λεπτά σώματα που συχνά ξεχώριζαν.

Απολαύστε την:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.