Η απλούστατη μάσκα μαλλιών του φετινού καλοκαιριού!

Η απλούστατη μάσκα μαλλιών του φετινού καλοκαιριού!

Λατρεύουμε τις καλοκαιρινές βουτιές σε κρυστάλλινα νερά ή πανέμορφες πισίνες. Εάν όμως ρωτούσες τα μαλλιά μας πως νιώθουν με αυτό, τότε θα σου απαντούσαν: βασανιστικά! Σου έχουμε την καλύτερη συνταγή για τη μάσκα μαλλιών που θα φτιάξεις μόνη σου στο σπίτι με μόνο 2 υλικά, η οποία στοχεύει στην εξισορρόπηση του ph του κεφαλιού σου! Ανυπομονείς να τη μάθεις; Συνέχισε να διαβάζεις..

Τι θα χρειαστείς:

-1/4 της κούπας μηλόξυδο

-1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εκτέλεση: Ανάμειξε τα δύο υλικά σε ένα μπολ και αφού λουστείς άπλωσε το υγρό μείγμα στο τριχωτό της κεφαλής. Κάνε απαλό μασάζ στα νωπά σου μαλλιά κι ύστερα σκέπασέ τα ένα σκουφάκι για ντουζ. Άφησε τη μάσκα να δράσει για 10-15 λεπτά και ξέπλυνε με ζεστό νερό. Για καλύτερο αποτέλεσμα, μην χρησιμοποιήσεις μαλακτική κρέμα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.