ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Δείτε πως θα κρατήσετε «ζωντανό» το χρώμα στα μαλλιά σας τώρα που «μένουμε σπίτι»

Δείτε πως θα κρατήσετε «ζωντανό» το χρώμα στα μαλλιά σας τώρα που «μένουμε σπίτι»

Η πανδημία του κορωνοϊού, είχε ως αποτέλεσμα προκειμένου να περιοριστεί η διασπορά του ιού,να μπει «προσωρινό λουκέτο» σε καταστήματα εστίασης, εξυπηρέτησης καταναλωτών αλλά και ομορφιάς. Έτσι, η επόμενη επίσκεψη στο κομμωτήριο αργεί, μόνο που τα μαλλιά δεν περιμένουν.

Το χρώμα αρχίζει να ξεθωριάζει και να χάνει την έντασή του.

Κι εδώ μπαίνουν οι μάσκες που φτιάχνουμε μόνες μας, σωτήριες συνταγές από πράγματα που έχουμε ήδη και διατηρούν ζωντανό το χρώμα για ένα καλό διάστημα.

Αν είσαι καστανομάλλα λοιπόν, χρειάζεσαι 1/2 κούπα κακάο, 1/2 κούπα γιαούρτι, 1 κουταλιά του γλυκού μέλι και 1 κουταλιά του γλυκού μηλόξυδο.

Ανακατεύουμε καλά τα υλικά σε ένα μπολ, μέχρι το μείγμα να γίνει ομοιογενές, και απλώνουμε τη μάσκα σε νωπά μαλλιά για μισή ώρα. Ξεπλένουμε, λουζόμαστε και χαιρόμαστε το αποτέλεσμα.

Αν είσαι ξανθιά, η ιδανική μάσκα για σένα έχει 1 λεμόνι, 1 ωμή (τριμμένη) πατάτα και 1/2 κούπα χαμομήλι σε θερμοκρασία δωματίου. Ανακατεύουμε καλά και καταλήγουμε με μια πάστα, την οποία απλώνουμε σε στεγνά μαλλιά και τα τυλίγουμε με μια μεμβράνη.

Την αφήνουμε για μισή ώρα, ξεπλένουμε καλά και λουζόμαστε.

Αν είσαι κοκκινομάλλα, χρειάζεσαι 3 καρότα (μεσαίου μεγέθους και τριμμένα), 2 κουταλιές της σούπας μέλι και 3 κουταλιές της σούπας γιαούρτι. Ανακατεύουμε τα υλικά μέχρι να ομογενοποιηθεί η πάστα μας και την απλώνουμε σε νωπά μαλλιά, κάνοντας καλό μασάζ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την αφήνουμε για 2 λεπτά, ξεπλενόμαστε καλά, λουζόμαστε και είμαστε έτοιμες…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.