Με αυτούς τους τρόπους θα απαλλαγείς από τους μαύρους κύκλους

Με αυτούς τους τρόπους θα απαλλαγείς από τους μαύρους κύκλους

Οι μαύροι κύκλοι είτε εμφανισθούν σε γυναίκα είτε σε άνδρα, αποτελούν «ζόρι», καθώς είναι αρκετά αντιαισθητικό.

​Οι μαύροι κύκλοι ωστόσο δεν είναι μόνο θέμα ύπνου. Είναι θέμα τόσο διατροφής όσο και προστασίας του δέρματος σου.

Με αυτούς τους τρόπους θα απαλλαγείς από τους μαύρους κύκλους:

Πιες όσο περισσότερο νερό μπορείς

Κακά τα ψέματα, το νεράκι του θεούλη δεν είναι μόνο για να χάσεις κιλά. Είναι η no.1 ενυδατική ουσία, που θα φροντίσει το δέρμα σου να δείχνει φρέσκο και «ζωντανό» και όχι σαν ζόμπι που σηκώθηκε από τον τάφο για το Walking Dead. Πολύ περισσότερο, συμβάλλει στο να μειωθούν οι ενοχλητικοί μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια.

Βάλε το «ωμέγα» στη ζωή σου

Για άλλη μία φορά, η διατροφή έρχεται να κάνει το θαύμα της. Προφανώς και το σωστό διαιτολόγιο θα βοηθήσει να αντιμετωπίζεις την ημέρα σου στο έπακρο, αλλά οι τροφές που είναι πλούσιες σε ωμέγα-3 λιπαρά οξέα θα φροντίσουν να εξαφανίσουν τους μαύρους κύκλους. Άρα στην ουσία, μιλάμε για καρύδια, αβγά, φασόλια, ψάρια, σπανάκι και μαρούλι. Όσο περισσότερο τα καταναλώνεις, τόσο το καλύτερο για σένα και την υγεία σου.

Το αντηλιακό δεν κάνει κακό

Ειδικά στην περίπτωση που το δέρμα σου είναι ανοιχτόχρωμο και ευαίσθητο, το αντηλιακό είναι must για το πρόσωπο και πόσο μάλλον για την περιοχή κάτω από τα μάτια. Χρησιμοποίησε το σε καθημερινή βάση. Δεν είναι μόνο για την παραλία.

Ντομάτα εσύ, σούπερ σταρ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την αγαπήσαμε στη χωριάτικη, τη θεοποιήσαμε μέσα στο πιτόγυρο. Τώρα υπάρχει άλλος ένας λόγος για να την λατρέψουμε. Σε περίπτωση λοιπόν που μέχρι σήμερα δεν το γνώριζες, μάθε πως η ντομάτα έχει μοναδικές ιδιότητες λεύκανσης, κάνοντας το δέρμα πιο λείο και φωτεινό. Αν λοιπόν οι μαύροι κύκλοι είναι ιδιαίτερα έντονοι στην περίπτωση σου, προσπάθησε να πίνεις ένα ποτήρι ντοματοχυμό 3 φορές την εβδομάδα – το μπλέντερ να ‘ναι καλά. Πιθανό να ακούγεται αηδιαστικό σε κάποιους, αλλά όλα μια ιδέα είναι. Και θα γίνει και σωστά η δουλειά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.