ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αυτό είναι το «μυστικό» για την τέλεια εφαρμογή του κραγιόν σας – Δείτε πως το κάνουν οι επαγγελματίες

Αυτό είναι το «μυστικό» για την τέλεια εφαρμογή του κραγιόν σας – Δείτε πως το κάνουν οι επαγγελματίες

Η τέλεια τέλεια εφαρμογή του μπορεί να φαίνεται αδύνατη, κυρίως όταν δοκιμάζετε ένα τολμηρό χρώμα όπως το κόκκινο ή μια νέα απόχρωση για τα χρώματά σας, ακόμα και αν έχετε βρει το τέλειο κραγιόν μακράς διάρκειας ή ένα ματ κραγιόν στην πιο ιδανική για εσάς απόχρωση.

Τα αποτέλεσματα, λοιπόν, στην πρώτη τους εφαρμογή μπορεί να μην είναι τα επιθυμητά, με τα χείλη σας να μοιάζουν μουτζουρωμένα ή αφύσικα, αν οι γραμμές που θα τραβήξετε είναι υπερβολικές.

Το μυστικό των επαγγελματιών του χώρου για τέλεια εφαρμογή του κραγιόν στα χείλη σας, αποτελεί το α και το ω για την σωστή τοποθέτησή του, ένα βήμα που δεν πρέπει ποτέ να παραλείπετε όταν ασχολείστε με το μακιγιάζ σας.

Αυτό δεν είναι άλλο από την απολέπιση και την ενυδάτωση των χειλιών σας. Κανόνας για όσους ασχολούνται με το μακιγιάζ επαγγελματικά, καθώς οι περισσότεροι μακιγιέρ συστήνουν την μη εφαρμογή του κραγιόν αν προηγουμένως δεν έχει γίνει η σωστή προετοιμασία. Σε αντίθετη περίπτωση το πιθανότερο είναι τα χείλη σας να φαίνονται ξηρά, αφυδατωμένα ακόμη και «σπασμένα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έτσι, λοιπόν, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε όταν θέλετε να εφαρμόσετε το κραγιόν σας είναι μια μικρή απολέπιση και εν συνεχεία να τα ενυδατώσετε με ένα ενυδατικό χειλιών ή κάποιο primer. Μάλιστα, συστήνεται να αφήσετε τα δύο αυτά προϊόντα να δράσουν για λίγα λεπτά στα χείλη σας, έτσι ώστε να διασφαλίσετε χείλη χωρίς ξηρά σημεία που μπορεί να ξεφλουδίσουν. Με αυτόν τον τρόπο θα δημιουργήσετε τον τέλειο «καμβά» για να εφαρμόσετε το κραγιόν σας με τον πιο σωστό τρόπο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.