ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Με αυτά τα τρία κόλπα θα κάνετε τα μάτια σας να δείχνουν πιο ξεκούραστα

Με αυτά τα τρία κόλπα θα κάνετε τα μάτια σας να δείχνουν πιο ξεκούραστα

Αν έχετε δοκιμάσει πάρα πολλές κρέμες και ορούς και παρόλα αυτά τα μάτια σας συνεχίζουν να δείχνουν ταλαιπωρημένα δείτε τις παρακάτω συμβουλές, εφαρμόστε τες στο μακιγιάζ σας και θα σωθείτε.

Σωστή απόχρωση κονσίλερ

Βεβαιωθείτε ότι το κονσίλερ που φοράτε έχει το σωστό χρώμα. Στην περίπτωση που είναι πιο φωτεινό ή πολύ πιο σκούρο από την απόχρωση του δέρματός σας το μόνο που θα πετύχετε είναι να κάνετε τα μάτια σας να φαίνονται ακόμη πιο κουρασμένα. Προτιμήστε ένα κονσίλερ με βάση το πορτοκαλί, ώστε να δρα αποτελεσματικά και να «εξαφανίζει» σωστά τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια σας.

Ανοιχτόχρωμες σκιές

Η επιλογή σκούρας και βαριάς σκιάς, γενικότερα, επιβαρύνει τα ήδη ταλαιπωρημένα μάτια σας, κάνοντάς τα να δείχνουν αρκετά κουρασμένα. Αυτό που θέλετε είναι να φωτίσετε το βλέμμα σας, γι’ αυτό προτιμήστε ανάλαφρες και ανοιχτόχρωμες σκιές για να βάψετε το άνω βλέφαρο των ματιών σας. Για παράδειγμα μία λευκή σκιά θα δώσει αρκετή φρεσκάδα και λάμψη στα μάτια σας.

Έντονα φρύδια

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για να τραβήξετε τα βλέμματα από τα ταλαιπωρημένα μάτια σας μπορείτε να τονίσετε τα φρύδια σας. Προτιμήστε μία καφέ σκιά και όχι ένα έντονο μολύβι, και θα δείτε ότι το ενδιαφέρον από τα μάτια μετατοπίζεται στα φρύδια σας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.