ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Αυτά είναι τα πιο συχνά λάθη που κάνετε με την ενυδάτωση του προσώπου σας

Αυτά είναι τα πιο συχνά λάθη που κάνετε με την ενυδάτωση του προσώπου σας

Είναι γνωστό πως οποιαδήποτε ρουτίνα περιποίησης του δέρματος, ολοκληρώνεται με την αγαπημένη σας ενυδατική κρέμα.

Ωστόσο, κατά την διάρκεια αυτής της ρουτίνας υπάρχουν κάποια λάθη που κάνετε και δεν γνωρίζετε ότι είναι επιβλαβή για το δέρμα σας. Δείτε ποια είναι αυτά έτσι ώστε να αρχίσετε να τα αποφεύγετε όσο το δυνατόν συντομότερα.

Δεν ακολουθείτε τη σωστή σειρά

Το layering στην ενυδάτωση της επιδερμίδας σας αποτελεί το κλειδί. Καθαριστικό, τόνερ, ορός, λοσιόν, κρέμα. Ο γενικός κανόνας λέει ότι η περιποίηση της επιδερμίδας πρέπει να εφαρμόζεται από το πιο λεπτό στο πιο παχύ προϊόν, ενώ είναι, επίσης, πολύ σημαντικό να αφήσετε το κάθε προϊόν να δράσει για κάποια ώρα πριν προχωρήσετε στο επόμενο βήμα.

Χρησιμοποιείτε λάθος προϊόντα

Είναι σημαντικό να αποκτήσετε το κατάλληλο προϊόν για τον τύπο του δέρματός σας. Είτε πρόκειται για λιπαρό, ξηρό, ευαίσθητο, φυσιολογικό ή μεικτό δέρμα, υπάρχουν πολλές φόρμουλες στην αγορά που καλύπτουν τις ιδιαίτερες ανάγκες σας.

​Συζητήστε με έναν επαγγελματία, ζητήστε δείγματα από καταστήματα, κάντε την έρευνά σας και στη συνέχεια αγοράστε το προϊόν που ταιριάζει καλύτερα στον τύπο του δέρματός σας.

Δεν καθαρίζετε το δέρμα σας

Μπορεί να σας εκπλήξει, αλλά οι περισσότερες δεν καθαρίζετε σωστά το δέρμα μας. Το αποτέλεσμα; Εφαρμόζετε την ενυδατική σας κρέμα πάνω από τα υπολείμματα μακιγιάζ και το μόνο που επιτυγχάνετε είναι να σφραγίζετε τους ρύπους στο δέρμα σας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

​Βεβαιωθείτε, λοιπόν, ότι έχετε αφαιρέσει όλο το μακιγιάζ, καθαρίστε το δέρμα σας τρίβοντας απαλά με το καθαριστικό για περίπου ένα λεπτό και μετά εφαρμόστε την ενυδατική κρέμα σε ελαφρώς υγρό δέρμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.