ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μυστικά ομορφιάς για να αξιοποιήσετε το μέλι και εκτός… κουζίνας

Μυστικά ομορφιάς για να αξιοποιήσετε το μέλι και εκτός… κουζίνας

Το μέλι έχει απίστευτες θρεπτικές ιδιότητες για την υγεία μας, όμως υπάρχουν πολλά και σε θέματα ομορφιάς που μπορούν να κάνουν την ζωή σας ευκολότερη.

Ακόμη έχει την ικανότητα να θεραπεύει, να ανανεώνει και να ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα, ενώ παράλληλα απομακρύνει τους ρύπους και κάνει το δέρμα πιο απαλό και νεανικό.

Τι μέρες αυτές που περνάμε περισσότερο χρόνο στο σπίτι, είναι ευκαιρία να φροντίσουμε την επιδερμίδα μας και να αφιερώσουμε λίγο χρόνο και σε εμάς τις ίδιες. Άλλωστε τον χειμώνα, οι χαμηλές θερμοκρασίες αφυδατώνουν και ξηραίνουν το δέρμα, και τι καλύτερο από το να το φροντίσουμε με φυσικά υλικά;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο βίντεο που ακολουθεί, μπορείτε να δείτε πέντε τρόπος να εντάξετε το μέλι στην καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας αλλά και στη φροντίδα των μαλλιών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.