ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Πιστολάκι μαλλιών: Αυτές είναι οι άγνωστες χρήσεις του που δεν γνωρίζατε

Πιστολάκι μαλλιών: Αυτές είναι οι άγνωστες χρήσεις του που δεν γνωρίζατε

Το πιστολάκι δεν μπορεί να στεγνώσει μόνο τα μαλλιά σας και ήρθε η ώρα να μάθετε πού αλλού μπορεί να σας φανεί χρήσιμο.

Έχετε σκεφτεί για παράδειγμα ότι με το σεσουάρ απομακρύνονται πιο εύκολα οι ετικέτες ή τα αυτοκόλλητα ή οι λεκέδες από κερί;

Πάμε να δούμε τις άγνωστες χρήσεις του σεσουάρ:

Αυτοκόλλητα & ετικέτες

Χρησιμοποιήστε το πιστολάκι μαλλιών για να αφαιρέσετε ετικέτες ή αυτοκόλλητα από διάφορες επιφάνειες. Η θερμότητα μαλακώνει την κόλλα και θα διευκολύνει την αφαίρεση του αυτοκόλλητου.

Κερί

Με το σεσουάρ μπορείτε να μαλακώσετε το κερί που έχει χυθεί στο πάτωμα ή σε ύφασμα ώστε να γίνει πιο εύκολος ο καθαρισμός.

Κραγιόν

Αφαιρέστε το κραγιόν από τοίχους και άλλες επιφάνειες με το πιστολάκι. Η θερμότητα βοηθά στην εύκολη απομάκρυνσή του.

Ξεσκόνισμα

Απομακρύνετε τη σκόνη από δύσκολα σημεία με το πιστολάκι. Ο αέρας θα τη διώξει ειδικά από σημεία που δεν φτάνετε ή είναι δύσκολα.

Κρεβάτι

Αν σκέφτεστε πώς θα ξαπλώσετε στο κρύο κρεβάτι, χρησιμοποιήστε το πιστολάκι μαλλιών για να ζεστάνετε τα σεντόνια σας πριν τον ύπνο. Γρήγορη και αποτελεσματική λύση.

Σφιχτά παπούτσια

Τα παπούτσια σας είναι λίγο σφιχτά; Βάλτε ένα ζευγάρι κάλτσες, φορέστε τα παπούτσια και με το πιστολάκι ζεστάνετε το σημείο των παπουτσιών που σας στενεύει.

Βούτυρο

Ξεχάσατε να βγάλετε το βούτυρο από το ψυγείο; Ο ζεστός αέρας του σεσουάρ θα το μαλακώσει σε χρόνο dt.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.