ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Δείτε πως να αντιμετωπίσετε τις ρυτίδες γύρω από το στόμα

Δείτε πως να αντιμετωπίσετε τις ρυτίδες γύρω από το στόμα

Υπάρχουν κάποιοι τρόποι, οι οποίοι που μπορούν να βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε τις ρυτίδες γύρω από τα χείλη που δημιουργούνται με την πάροδο του χρόνου.

Η πρόληψη είναι το κλειδί

Επειδή τα χείλη και το δέρμα ολόγυρά τους είναι αρκετά ευαίσθητα, η υιοθέτηση μιας ρουτίνας περιποίησης της επιδερμίδας με ένα αντιγηραντικό τοπικό προϊόν από νωρίς είναι το κλειδί. Οι οροί με αυξητικούς παράγοντες που βοηθούν στη σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης, εξομαλύνουν και αποτρέπουν τις λεπτές γραμμές γύρω από το στόμα.

Μην ξεχνάτε ποτέ το αντιηλιακό

Αυτές οι ρυτίδες γύρω από το στόμα προκαλούνται κυρίως από αλλαγές στο δέρμα, όπως η διάσπαση του κολλαγόνου και του ελαστικού ιστού που γνωρίζουμε ότι με τα χρόνια προκαλούνται και από τη χρόνια έκθεση στον ήλιο. Βεβαιωθείτε, λοιπόν, ότι χρησιμοποιείτε αντιηλιακό με δείκτη προστασίας τουλάχιστον 30 και ότι αυτό περιέχει ένα ορυκτό συστατικό, όπως ψευδάργυρος ή τιτάνιο. Επιπλέον, εφαρμόστε αντιηλιακό και στα χείλη για περισσότερη προστασία.

Δοκιμάστε μια κρέμα νύχτας

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι ποιοτικές νυχτερινές κρέμες μπορούν να παράγουν βαθιά ενυδάτωση του δέρματος που πυκνώνει το δέρμα και μειώνει αποτελεσματικά τις ρυτίδες του δέρματος. Επίσης, οι τοπικοί οροί βιταμίνης C μπορούν να είναι αποτελεσματικοί για τις ρυτίδες στο στόμα, καθώς η βιταμίνη C έχει πολλά οφέλη όπως η ενίσχυση της παραγωγής κολλαγόνου του δέρματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.