ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Αμυγδαλέλαιο: Εύκολοι τρόποι για να το χρησιμοποιήσετε για περισσότερη λάμψη

Αμυγδαλέλαιο: Εύκολοι τρόποι για να το χρησιμοποιήσετε για περισσότερη λάμψη

Όλες οι γυναίκες έχουν ως μοναδικό στόχο ένα λαμπερό και όμορφο δέρμα, με το αμυγδαλέλαιο να μπορεί να το προσφέρει.

Αν δεν θέλετε να υποβάλλετε την επιδερμίδα σας σε ακριβές και χημικές θεραπείες ομορφιάς, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φυσικές μεθόδους για επιπλέον λάμψη και νεανική όψη. Ένα από τα προϊόντα που σίγουρα θα σας προσφέρουν τα αποτελέσματα που θέλετε είναι το αμυγδαλέλαιο, το οποίο αποτελεί μια πλούσια πηγή σε βιταμίνη Ε. Επίσης, μελέτες έχουν δείξει ότι αποτελεί ασπίδα προστασίας από τις βλαβερές ακτίνες του ηλίου, κατάλληλο τους καλοκαιρινούς μήνες, εξουδετερώνοντας την αντιαισθητική διχρωμία. Επιπλέον χαρίζει στα μαλλιά λάμψη και υγεία.

Αμυγδαλέλαιο με αλόη βέρα για όμορφο δέρμα

Το τζελ της Αλόης βέρα περιέχει ενυδατικές ιδιότητες που μπορούν να κάνουν το δέρμα σας απαλό και λαμπερό και επίσης βοηθά στην πρόληψη της απόφραξης των πόρων. Σε συνδυασμό με το αμυγδαλέλαιο κάνει «θαύματα», βοηθώντας σας να αποκτήσετε την τέλεια επιδερμίδα που πάντα ονειρευόσασταν. Ανακατέψτε 1 κουταλάκι του γλυκού τζελ αλόης με 1/2 κουταλάκι του γλυκού λάδι αμυγδάλου και απλώστε το μείγμα στο δέρμα σας. Αφήστε το για 5 έως 10 λεπτά και ξεπλύνετε το δέρμα σας με χλιαρό νερό και ήπιο καθαριστικό. Χρησιμοποιήστε αυτήν τη μέθοδο 2 έως 3 φορές την εβδομάδα για να έχετε καλύτερα αποτελέσματα.

Αμυγδαλέλαιο και μέλι για απαλή επιδερμίδα

Το μέλι περιέχει αντιοξειδωτικές και ενυδατικές ιδιότητες που μπορούν να βοηθήσουν στην επιδιόρθωση του δέρματός σας και να το κάνουν πιο λείο και απαλό. Ανακατέψτε 1/2 κουταλάκι του γλυκού μέλι με 1/2 κουταλάκι του γλυκού αμυγδαλέλαιο και απλώστε το μείγμα στο πρόσωπό σας για 15 λεπτά. Ξεπλύνετε με χλιαρό νερό. Μπορείτε να εφαρμόσετε τη συγκεκριμένη μάσκα στο πρόσωπό σας από 2- 3 φορές την εβδομάδα.

Αμυγδαλέλαιο με γάλα για δροσερή επιδερμίδα

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το γάλα αποτελεί μεγάλη πηγή διάφορων ζωτικών βιταμινών και μετάλλων, ενώ έχει επίσης ενυδατικές και καθαριστικές ιδιότητες που κάνουν το δέρμα σας καθαρό και απαλό -δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι αποτελούσε αγαπημένο συστατικό της Κλεοπάτρας. Ανακατέψτε σε ένα μπολ 2 κουταλάκια του γλυκού γάλα με 1/2 κουταλάκι του γλυκού αμυγδαλέλαιο και απλώστε το μείγμα στο πρόσωπό σας ως καθαριστικό προσώπου. Στη συνέχεια, τρίψτε απαλά το μείγμα στο πρόσωπό σας και ξεπλύνετε με χλιαρό νερό. Χρησιμοποιήστε τη συγκεκριμένη θεραπεία δύο φορές την εβδομάδα για να αποκτήσετε δροσερή επιδερμίδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.