ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Κυτταρίτιδα: Αυτός είναι ο πιο οικονομικός τρόπος για να την αποβάλλετε από το σώμα σας (βίντεο)

Κυτταρίτιδα: Αυτός είναι ο πιο οικονομικός τρόπος για να την αποβάλλετε από το σώμα σας (βίντεο)

Η κυτταρίτιδα είναι ένα από τα πιο ενοχλητικά και κοινά προβλήματα σωματικής ομορφιάς για άντρες και γυναίκες, αν και για τις γυναίκες είναι, φυσικά, πιο “ευαίσθητο” θέμα.

Πρώτα απ’ όλα πρέπει να ξέρετε ότι ΟΛΟΙ έχουν κυτταρίτιδα. Δεν είναι κάτι από το οποίο μπορείτε να απαλλαγείτε εύκολα (εκτός και αν καταφύγετε σε χειρουργική επέμβαση, αλλά αυτό είναι φυσικά πολύ ακριβό). Ευτυχώς, υπάρχουν μερικοί φυσικοί τρόποι για να μειώσετε αισθητά την κυτταρίτιδα.

Αυτή η μέθοδος, ειδικότερα, είναι φθηνή και τόσο απλή, που μπορείτε εύκολα να την κάνετε στο σπίτι!

Το μόνο που χρειάζεστε είναι λίγος καφές (που μπορεί απλά να έχει ξεμείνει αφότου φτιάξατε καφέ φίλτρου και θα τον πετάγατε στα σκουπίδια!), μερικά φύλλα μέντας τσαγιού, λίγο έλαιο από λιναρόσπορο και κρέμα για… αιμορροΐδες!

Ναι, ακούγεται παράξενο, αλλά είναι αποτελεσματικό. Η κρέμα για αιμορροΐδες κάνει “θαύματα” στην μείωση της φλεγμονής (που οδηγεί στην κυτταρίτιδα) και συσφίγγει το δέρμα.

1.Ανακατέψτε τους χρησιμοποιημένους κόκκους καφέ, το τσάι, το έλαιο και την κρέμα σε ένα μπολ. Ανακατέψτε καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν σε μορφή πάστας.

2.Απλώστε το μείγμα στην περιοχή που θέλετε. Φροντίστε να μην το τρίβετε στο δέρμα. Απλά να το απλώσετε χρειάζεται.

3.Τυλίξτε την περιοχή σε πλαστική μεμβράνη και έναν ελαστικό επίδεσμο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

4.Αφήστε το να δράσει για λίγα λεπτά προτού το αφαιρέσετε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.