Η ζωή προ παιδιών και μετά παιδιών στην παραλία!

Η ζωή προ παιδιών και μετά παιδιών στην παραλία!

Έχουμε πει πολλές φορές πως πολλά πράγματα αλλάζουν μόλις ένας άνθρωπος γίνει γονιός. Ξεχνά τις παλιές του συνήθειες και τον παλιό τρόπο ζωής του και αρχίζει σιγά-σιγά να μαθαίνει έναν νέο τρόπο που μέχρι πριν δεν φανταζόταν.

Το πρώτο σοκ, οι γονείς το περνούν όταν πρέπει να μετατρέψουν το ένα δωμάτιο σε παιδικό. Τα ρούχα και τα παπούτσια αναγκαστικά θα πρέπει να χωρέσουν κάπου αλλού καθώς τη θέση τους πια θα πάρουν τα παιδικά ρούχα και παπούτσια.

Το δεύτερο σοκ το περνούν όταν έρχεται το καλοκαίρι. Το πρώτο καλοκαίρι που θα περάσουν μαζί με το μικρούλι τους. Δείτε παρακάτω πώς ήταν η ζωή στην παραλία πριν τα παιδιά και πώς είναι με τα παιδιά. Όσοι είστε γονείς σίγουρα θα αντικατοπτρίσετε τον εαυτό σας ενώ όσοι περιμένετε να γίνετε γονείς θα δείτε τι πρόκειται να αντιμετωπίσετε. Τουλάχιστον εσείς θα είστε προετοιμασμένοι!

Πώς ήταν η ζωή ενός γονιού χωρίς παιδιά στην παραλία:

Αγόραζε μόνο ένα αντηλιακό και αυτό χωρίς δείκτη προστασίας.

Χρειαζόταν μόνο μία μικρή τσάντα θαλάσσης ή καθόλου τσάντα. Μια πετσέτα και το τσαντάκι μέσης, ήταν αρκετά.

Πήγαινε ότι ώρα ήθελε στην παραλία και έφευγε όποτε ήθελε.

Δεν είχε έγνοιες, απολάμβανε την εφημερίδα ή το βιβλίο χαλαρά.

Δεν αγχωνόταν που δεν έβρισκε ομπρέλα. Για το μαύρισμα δεν χρειάζεται κανείς ομπρέλα.

Ξεκίναγε μόνο με καφέ και τελείωνε με μπύρες και κοκτέιλ.

Γελούσε με τους γονείς που έτρεχαν συνέχεια πίσω από τα παιδιά τους.

Πώς είναι η ζωή ενός γονιού με παιδιά στην παραλία:

Αγοράζει αντηλιακά με 50 δείκτη προστασίας για όλη την οικογένεια.

Η μία τσάντα θαλάσσης έχουν γίνει 3. Μία για τη μαμά και τον μπαμπά, μία για τα παιδιά που μέσα εκτός από πετσέτες έχει δεύτερο και τρίτο μαγιό, εσώρουχα και ρούχα καθαρά, ενώ η τρίτη είναι η τσάντα με τα παιχνίδια, τα κουβαδάκια, τα μπρατσάκια κλπ.

Το αργότερο 8 πρέπει να φύγει από το σπίτι για να προλάβει ομπρέλα.

Το μόνο που μπορεί να κάνει μιας και δεν μπορεί να διαβάσει ένα βιβλίο ή μια εφημερίδα είναι να κολυμπήσει με τα παιδιά του και να παίξουν μαζί με τα κουβαδάκια.

Τα μάτια του είναι συνεχώς πάνω στα παιδιά για να αποφύγει τυχόν ατυχήματα.

Μαζί με τις τσάντες υπάρχει και φορητό ψυγείο που περιέχει νερά, χυμούς, φρούτα, τοστ, μπισκότα, ποπ κορν κλπ.

Γελούν οι άλλοι μαζί του τώρα πια!

Η αλήθεια είναι όμως, πως κανείς γονιός δεν έχει μετανιώσει για καμία από τις αλλαγές που έχουν συνέβη στη ζωή του, γιατί πολύ απλά τίποτε δεν συγκρίνεται με τις νέες συγκινήσεις που του προσφέρει καθημερινά το μικρό του πλασματάκι!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.