Mάθημα ψυχής από 8χρονο με παράλυση: Σκόνταψε αλλά δεν εγκατέλειψε τον αγώνα (vid)

Mάθημα ψυχής από 8χρονο με παράλυση: Σκόνταψε αλλά δεν εγκατέλειψε τον αγώνα (vid)

Ο Bailey Matthews σκόνταψε αλλά δεν εγκατέλειψε. Ο 8χρόνος που έχει ένα είδος εγκεφαλικής παράλυσης έτρεχε σε αγώνες τρίαλθου που διοργανώθηκαν στο Ηνωμένο Βασίλειο και έδωσε ένα μάθημα ψυχικής δύναμης σε όλους όσοι παρακολούθησαν τον αγώνα. 

Έπεσε αλλά σηκώθηκε. Ξαναέπεσε όμως σηκώθηκε και πάλι όρθιος. 

Ο εκφωνητής ακούστηκε από το μεγάφωνο να λέει: «Κοντεύεις να το πετύχεις να περάσεις τη γραμμή Bailey Matthews. Κοντεύεις να τερματίσεις».

Και καθώς ο κόσμος τον χειροκροτούσε και τον ενθάρρυνε ο 8χρονος έκανε αυτό ακριβώς που φώναξε στα μεγάφωνα ο εκφωνητής. Πέρασε τη γραμμή, τερμάτισε και ο κόσμος «τρελάθηκε».

Ο Matthews πήρε μέρος σε αγώνες τρίαθλου, οι οποίοι διοργανώνονται σε Ηνωμένο Βασίλειο και Γαλλία. Σύμφωνα με την επίσημη σελίδα των αγώνων στο Facebook ο 8χρονος ολοκλήρωσε με επιτυχία μια βουτιά στη λίμνη των 100 μέτρων, μια 4.000 μέτρων βόλτα με ποδήλατο και τρέξιμο 1.300 μέτρων.

Όπως αναφέρεται και στη σελίδα, χιλιάδες ήταν οι θεατές που φορτίστηκαν συναισθηματικά όταν το μικρό αγόρι τερμάτισε. 

«Είμαστε όλοι μάρτυρες σήμερα μιας απίστευτης στιγμής, μιας καταπληκτικής στιγμής με απαράμιλλη γενναιότητα«, αναφέρεται στη σελίδα.

Μέχρι σήμερα  το βίντεο του αγώνα μετράει πάνω 250.000 views, έχει κοινοποιηθεί πάνω από 4.000 φορές και η φωτογραφία του 8χρονου λίγο πριν πατήσει στη γραμμή τερματισμού έχει πάνω 50.000 like.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.