ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Προστασία των παιδιών από τη γρίπη στην κατασκήνωση

Προστασία των παιδιών από τη γρίπη στην κατασκήνωση

Καθώς η κατασκηνωτική περίοδος συνεχίζεται, αρκετοί γονείς προβληματίζονται για τον κίνδυνο της νέας γρίπης. Ο δρ Τζέφρι Μπόσαμπ, ειδικός στις παιδικές λοιμώδεις νόσους από το Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Ηackensack, στο Νιου Τζέρσι, δίνει μερικές συμβουλές που μπορεί να βοηθήσουν:

– Μάθετε στο παιδί να μη βάζει τα χέρια στο στόμα του, να μην τρίβει τα μάτια του και να πλένει αμέσως τα χέρια του όταν βήχει ή φταρνίζεται.

– Μάθετε στο παιδί να πλένει καλά και συχνά τα χέρια του με σαπούνι και νερό.

– Βεβαιωθείτε ότι στην κατασκήνωση γίνονται τακτικά έλεγχοι, τηρούνται όλοι οι κανόνες υγιεινής και ενημερώνονται οι γονείς για ό,τι κι αν συμβεί.

– Μην παίρνετε τα υπόλοιπα παιδιά μαζί σας όταν επισκέπτεστε αυτό που βρίσκεται στην κατασκήνωση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

– Εφοδιάστε το παιδί με απολυμαντικά υγρά ή μαντιλάκια που έχουν ως βάση το αλκοόλ, ώστε να καθαρίζει τα χέρια του.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.