ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

4 χαρακτηριστικά των γονέων που συμβάλλουν στον καλό χαρακτήρα των παιδιών!

4 χαρακτηριστικά των γονέων που συμβάλλουν στον καλό χαρακτήρα των παιδιών!

Όλοι οι γονείς θέλουν το καλύτερο για τα παιδιά τους,τόσο όσον αφορά στη ζωή και στη πορεία τους όσο και στον χαρακτήρα και στη συμπεριφορά τους…Κι όλοι οι γονείς θέλουν τα παιδιά τους να είναι τα πιο καλα,τα πιο έξυπνα,τα πιο όμορφα,τα πιο ευγενικά…

Εδώ συγκεντρώσαμε 4 χαρακτηριστικά που αν τα έχουν οι γονείς, εκπαιδεύουν και διδάσκουν τα παιδιά τους σύμφωνα με αυτά, τότε σίγουρα θα καταφέρουν να μεγαλώσουν παιδιά τουλάχιστον με καλό χαρακτήρα. Άλλωστε το παιδί επηρεάζεται από το περιβάλλον μέσα στο οποίο μεγαλώνει και υιοθετεί αντιλήψεις και συμπεριφορές των γονιών του.

Τα 4 αυτά βασικά χαρακτηριστικά είναι τα εξής:

1)Η Εντιμότητα:Συμπεριφερόμαστε στους άλλους ανθρώπους -σε όλους- με όμορφο και ευγενικό τρόπο,βοηθάμε όπου μπορούμε και συμπεριφερόμαστε τίμια σε όλες τις σχέσεις και τις συναλλαγές μας.

2)Η υπομονή: και ως γνωστόν η υπομονή είναι αρετη…και πρέπει να μάθουμε στα παιδιά μας ότι για να πετύχουν τους στόχους τους χρειάζεται υπομονή, ότι η παραίτηση σε κάθε δυσκολία δεν είναι λύση και ότι τίποτα δεν γίνεται χωρίς προσπάθεια.

3)Η αυτοπειθαρχία: πρέπει να γνωρίζουμε

τα όρια του εαυτού και των δυνατοτήτων μας και να μπορούμε να πειθαρχούμε, ώστε να δώσουμε το σωστό παράδειγμα!

Και φυσικά…

4)Η αγάπη:Δείχνουμε την αγάπη μας στους ανθρώπους γύρω μας σε κάθε ευκαιρία και δεν ξεχνάμε να λέμε σ’αγαπώ!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: infokids.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.