ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Αυτός ο μπόμπιρας δυσκολεύεται να σβήσει το κερί, αλλά ο μπαμπάς του έχει τη λύση [βίντεο]

Αυτός ο μπόμπιρας δυσκολεύεται να σβήσει το κερί, αλλά ο μπαμπάς του έχει τη λύση [βίντεο]

Συχνά λέμε πως θέλουμε πολύ να “γίνουμε και πάλι παιδιά”. Ξεχνάμε όμως πόσο δύσκολο είναι να είσαι μικρός και όλα να είναι καινούρια και δύσκολα. Είναι αδύνατο να ανοίξει ένα παιδί μόνο του ένα βάζο, δεν φτάνει στα πιο ψηλά ράφια όπου συνήθως κρύβονται οι καλύτερες λιχουδιές, εξαναγκάζεται να πάει για ύπνο από τις 22.00!!

Απόδειξη πως είναι δύσκολο, όσο και υπέροχο βέβαια, να είναι κανείς παιδί, το παρακάτω βίντεο. Ο πιτσιρικά κάνει πρόβα γενεθλίων και προσπαθεί να σβήσει ένα κεράκι. Όσο όμως και να παλεύει αυτό καθίσταται αδύνατο. Μέχρι που ο μπαμπάς του βρίσκει μια πανέξυπνη λύση να τονώσει το ηθικό του γιου του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.