ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Δες τον έφηβο που κερδίζει 1500 δολάρια την ημέρα… τρώγοντας! [βίντεο]

Δες τον έφηβο που κερδίζει 1500 δολάρια την ημέρα… τρώγοντας! [βίντεο]

Ένας 14χρονος έφηβος στη Νότια Κορέα φαίνεται ότι βρήκε έναν έξυπνο τρόπο να κερδίζει το «χαρτζιλίκι» του απλά και μόνο γευματίζοντας on camera!

Μεταδίδοντας ζωντανά τις γαστρονομικές του «κραιπάλες» μέσω μιας διαδικτυακής πλατφόρμας γνωστής ως Afreeca TV, αποσπά ψηφιακά «balloons», καθένα από τα οποία κοστίζει 10 cent. Καταθέτες όσοι επιθυμούν να τον δουν ζωντανά να μασουλάει διόλου αμελητέες ποσότητες φαγητού, να κουβεντιάσουν μαζί του αλλά και να του προτείνουν το γεύμα που θα ήθελαν να ακολουθήσει.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία γνωστή ως Mukbang, που από το 2011 έχει ταχύτατα εξελιχθεί σε τάση κάνοντας θραύση στη Νότια Κορέα με τον 14χρονο Bj Patoo να είναι ένας από τους πολλούς που την ακολουθούν. Τα μέλη της κοινότητας των Βjs, όπως αποκαλούνται όσοι ανήκουν σε αυτή, ολοένα και αυξάνονται και δικαιολογημένα, αφού ήδη υπάρχουν κάποιοι που έχουν καταφέρει να μετατρέψουν αυτή τη δραστηριότητα ουσιαστικά σε δουλειά πλήρους απασχόλησης με κάποιους να φτάνουν ακόμα και στο ποσό των 9.000 δολαρίων μηνιαίως!

Δες το παρακάτω βίντεο για να μάθεις περισσότερα για το Mukbank

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.