Απίστευτο και όμως αληθινό: Απέκτησαν για δεύτερη φορά δίδυμα διαφορετικού χρώματος!

Απίστευτο και όμως αληθινό: Απέκτησαν για δεύτερη φορά δίδυμα διαφορετικού χρώματος!

Το να αποκτήσει ένα ζευγάρι δίδυμα δεν είναι ένα σπάνιο φαινόμενο. Το να φέρει όμως στον κόσμο δίδυμα και μάλιστα δύο φορές, με διαφορά 7 ετών, καθιστά το γεγονός μοναδικό!

Αυτή την πρωτιά έχουν στο …ενεργητικό τους οι Alison Spooner και Dean Durrant, ένα ζευγάρι από την Βρετανία που θα μπορούσε να κατακτήσει μια θέση στο ρεκόρ Γκίνες, αν δεν την έχει ήδη κατακτήσει , καθώς τα δίδυμά τους είναι και διαφορετικού χρώματος!

Όταν το ζευγάρι γέννησε τα πρώτα του δίδυμα , τις Hayleigh και Lauren, οι γιατροί εξεπλάγησαν ευχάριστα καθώς η Hayleigh ήταν σκουρόχρωμη σαν τον μπαμπά της και η Lauren είχε ανοιχτόχρωμο δέρμα, σαν τη μαμά της. Όπως ενημέρωσαν το ζευγάρι, οι πιθανότητες να αποκτήσει κάποιος μη ταυτόσημα δίδυμα είναι σπάνια αλλά ακόμα πιο σπάνιο είναι να έχουν διαφορετικό χρώμα δέρματος!

Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, η πιθανότητα γέννησης διδύμων ανέρχεται σε περίπου 3% ενώ το να γεννήσει μια γυναίκα για δεύτερη φορά δίδυμα είναι μία στις 3.000!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάντως, σε πρόσφατη συνέντευξή τους οι δίδυμες Hayleigh και Lauren, κρατώντας τρυφερά τις μικρότερες αδελφές τους, περιγράφουν τη σχέση τους ως «ισορροπημένη» σε σχέση με το χρώμα του δέρματός τους,  θεωρώντας το απόλυτα φυσιολογικό  ειδικά  όταν και οι γονείς τους είναι διαφορετικού χρώματος.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.