Νοσοκόμα θήλασε βρέφος που υποβαλλόταν σε επέμβαση! [φωτο]

Νοσοκόμα θήλασε βρέφος που υποβαλλόταν σε επέμβαση! [φωτο]

Πολύ πέρα από τα καθήκοντά της προχώρησε μια νοσοκόμα στην Κίνα, η οποία θήλασε βρέφος ενός μήνα την ώρα που υποβαλλόταν σε χειρουργική επέμβαση.

Το κοριτσάκι, το οποίο είχε ένα απόστημα και γι’ αυτό είχε μπει στο χειρουργείο, άρχισε κάποια στιγμή να κλαίει και δεν ηρεμούσε με κανέναν τρόπο.

Τότε η νοσηλεύτρια Li Baoxia, που ακόμα θήλαζε, αποφάσισε να παρέμβει και να θηλάσει την μικροσκοπική ασθενή, η οποία σιγά σιγά ησύχασε κι έτσι η επέμβαση συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Το μωρό αναρρώνει καλά.

Λόγω του μεγέθους και της ηλικίας του μωρού χρησιμοποιήθηκε τοπική αναισθησία κι έτσι το κοριτσάκι μπορούσε να κινηθεί και είχε τις αισθήσεις του.

Οι φωτογραφίες δείχνουν τη γυναίκα να θηλάζει τη μικρούλα καθώς η επέμβαση συνεχίζεται.

Μέλος της ιατρικής ομάδας φωτογράφησε τις μοναδικές στιγμές και τις ανέβασε στο διαδίκτυο.

Την ευγνωμοσύνη του εξέφρασε μετά τη χειρουργική επέμβαση ο πατέρας της μικρής.

Της κράτησε το χέρι και της είπε: «Ευχαριστώ, όχι μόνο θεράπευσες αλλά και θήλασες την κόρη μου. Ως πατέρας δεν μπορώ να σε ευχαριστήσω αρκετά. Είσαι μια νοσοκόμα- άγγελος».

Πολλοί χρήστες του διαδικτύου στην Κίνα επαίνεσαν την πράξη της νοσοκόμας ενώ άλλοι αμφισβήτησαν το δικαίωμά της να θηλάσει ένα ξένο παιδί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
msofmg3msofmg6msofmg5msofmg4msofmg2
TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.