Στερέωσαν το κεφάλι ενός βρέφους – Είχε υποστεί “εσωτερικό αποκεφαλισμό” (vid)

Στερέωσαν το κεφάλι ενός βρέφους – Είχε υποστεί “εσωτερικό αποκεφαλισμό” (vid)

Σύμφωνα με την εφημερίδα «The Sun», ο 16-μηνών Jackson Taylor οδηγήθηκε από την μητέρα του και την 9-χρονη αδερφή του στο νοσοκομείο μετά την σύγκρουση τους με ένα όχημα που πήγαινε με 70 μίλια την ώρα.. Ως αποτέλεσμα της σύγκρουσης, ο Taylor υπέστη «εσωτερικό αποκεφαλισμό» που σημαίνει ότι το κεφάλι του αποκόπηκε από το υπόλοιπο σώμα του.

Το παραϊατρικό προσωπικό έσπευσε γρήγορα στη σκηνή του ατυχήματος, και ο μικρός Taylor, μεταφέρθηκε αεροπορικώς στο νοσοκομείο του Brisbane, όπου οι γιατροί πραγματοποίησαν ένα χειρουργείο 6 ωρών όπου πολλοί θεώρησαν ως θαύμα.

Με την ζωή του να διακυβεύεται, ο Dr. Geoff Askin, που αποκαλείται ως ο «Αυστραλιανός νονός της χειρουργικής της σπονδυλικής στήλης», οδήγησε την ομάδα των χειρουργών να αναλάβουν ένα τόσο λεπτό και περίπλοκο χειρουργείο. Χρησιμοποίησαν ένα κομμάτι σύρματος κατά μήκος του πλευρού του Taylor για να επανατοποθετήσουν επιτυχώς τους σπονδύλους του.

Η οικογένεια του Taylor και οι φίλους τους είναι κατενθουσιασμένοι που αναρρώνει τόσο γρήγορα. Για να μπορέσουν να κρατηθούν όλα μαζί, θα πρέπει να φοράει ένα ειδικό υποστηρικτικό μέσο για τις επόμενες εβδομάδες, αλλά θα μπορέσει να έχει μία απόλυτα φυσιολογική ζωή μετά την ανάρρωση. Αυτό που θεωρήθηκε ώς «θαύμα» ήταν που κατάφερε ο Taylor να κρατηθεί στην ζωή.

«Πολλά παιδιά δεν θα μπορούσαν να επιβιώσουν μετά από ένα τέτοιο ατύχημα, και αν το έκαναν μπορεί να μην μπορούσαν να ξαναπερπατήσουν ή να αναπνεύσουν ξανά» είπε ο Askin.

«Ήταν ένα θαύμα», είπε η μητέρα του Taylor.

Δείτε το παρακάτω συγκλονιστικό VIDEO και μοιραστείτε την ιστορία του Taylor μου την οικογένεια και τους φίλους σας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.