Δείτε και ακούστε τι τραγουδάει ένας μπαμπάς στο γιο του ενώ τον ταίζει! [βίντεο]

Δείτε και ακούστε τι τραγουδάει ένας μπαμπάς στο γιο του ενώ τον ταίζει! [βίντεο]

Η ώρα του φαγητού ενός μωρού δεν είναι ποτέ μονότονη. Μπορεί να εξελιχθεί σε κανονική…μάχη με το μωρό να «απολαμβάνει» το φαγητό του, φτύνοντάς το προς πάσα κατεύθυνση και τη μαμά να προσπαθεί να αποφύγει τις «βουτιές» του μωρού μέσα στο πιάτο.

Υπάρχει βέβαια και η άλλη εκδοχή, όπου το μωρό τρώει τόσο γρήγορα, εσύ ως υπεύθυνη μαμά, του δίνεις το χρόνο να καταπιεί για να μην πνιγεί κι εκείνο σπαράζει γιατί πεινάει τόσο που ξεσπάει σε κλάματα.

Στο βίντεο που ακολουθεί τίποτα από τα δύο δεν συμβαίνει. Το μωρό ήμερο τρώει το φαγητό που του δίνει ο μπαμπάς του, ενώ φαίνεται να απολαμβάνει το τραγούδι που του τραγουδά.

Το Hello του Lionel Richie, καθηλώνει το μικρό αγόρι που παρακολουθεί γοητευμένος τον μπαμπά του να ερμηνεύει με πάθος το γνωστό αυτό τραγούδι.

Απολαύστε το βίντεο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.