ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ο “ιπτάμενος” Wil ξαναχτυπά! [φωτο]

Ο “ιπτάμενος” Wil ξαναχτυπά! [φωτο]

Τη δεύτερη φωτογραφική συλλογή με τον γιο του Wil να… πετά κυκλοφόρησε ο φωτογράφος Alan Lawrence από τη Γιούτα των ΗΠΑ. Ο Lawrence, πατέρας έξι παιδιών, είχε πρωτοδημοσιεύσει τις «πειραγμένες» φωτογραφίες όταν ο Wil, που έχει σύνδρομο Down, ήταν 18 μηνών. «Σβήνοντας» τον εαυτό του από την τελική φωτογραφία ο φωτογράφος δημιουργεί την οφθαλμαπάτη πως ο μικρός πετά.

Ο Alan, μοιράζεται τις φωτογραφίες του Wil στο blog του και στον λογαριασμό του στοInstagram και μετά τη θετική απήχηση που είχαν οι πρώτες φωτογραφίες του μικρού, αποφάσισε να τις εκδώσει σε ημερολόγιο με σκοπό να διαθέσει τα έσοδα σε δύο ιδρύματα για παιδιά με σύνδρομο Down.

«Όταν ο Wil ήταν πιο μικρός ξάπλωνε στην κοιλιά του και σήκωνε τα χέρια και τα πόδια του σαν να πετούσε. Ήταν κάτι που δεν έκανε κανένα από τα μεγαλύτερα παιδιά μου», είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή του εξηγώντας από πού εμπνεύστηκε τις φωτογραφίες του «ιπτάμενου Wil».

«Ο Wil φέρνει φως στην οικογένειά μας, άνοιξε πάρα πολλές πόρτες για μας και τα αδέλφια του», λέει σήμερα και περιγράφει πόσο συγκινήθηκε όταν είδε έτοιμο το ημερολόγιο του 2016 με τίτλο «Wil Can Fly».

«Ελπίζουμε όλοι να θυμούνται πως οι άνθρωποι με ειδικές ανάγκες μπορούν να κάνουν ό,τι βάλουν στο μυαλό τους- μπορούν και να πετάξουν», γράφει στο blog του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
fathetrman1fathetrman2fathetrman3fathetrman4fathetrman5fathetrman6fathetrman7fathetrman8fathetrman9fathetrman10fathetrman11fathetrman12
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.