ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Έβγαλαν μαμά από το μπάνιο του αεροπλάνου ενώ είχε το θήλαστρο ακόμη στο στήθος

Έβγαλαν μαμά από το μπάνιο του αεροπλάνου ενώ είχε το θήλαστρο ακόμη στο στήθος

Μια μαμά έζησε μια απίστευτη εμπειρία στην τουαλέτα ενός αεροπλάνου.

Υπάρχουν μαμάδες που απολαμβάνουν το θηλασμό και θέλουν τα παιδιά τους να πίνουν αποκλειστικά μητρικό γάλα. Υπάρχουν μαμάδες που θηλάζουν δημόσια, υπάρχουν όμως και μαμάδες που δεν θέλουν να θηλάσουν δημόσια και επιλέγουν έναν μεμονωμένο χώρο για να ταϊσουν το μωρό τους ή να βγάλουν το γάλα με το θήλαστρο.

Το ίδιο έκανε και αυτή η μαμά. Η Μαριάνα Χάναμαν, ταξίδευε με την οικογένειά της και όταν αισθάνθηκε το γάλα να τρέχει από το στήθος της, σκέφτηκε πώς θα ήταν καλύτερα, να πάει στην τουαλέτα του αεροπλάνου και να βγάλει με το θήλαστρο στα ειδικά μπιμπερό το γάλα που προοριζόταν για το τεσσάρων μηνών μωράκι της.

Λίγο πριν ολοκληρώσει όμως τη διαδικασία, άκουσε έναν χτύπο στην πόρτα. Η νέα μαμά εξήγησε στην αεροσυνοδό που ήταν πίσω από αυτή ότι αφαιρεί με το θήλαστρο το γάλα. Αντί όμως η συνοδός να την σεβαστεί απαίτησε από τη μαμά να ανοίξει την πόρτα. Αν και η Μαριάνα, είχε ακόμη το θήλαστρο στο στήθος της, άνοιξε την πόρτα όπως της είπε η αεροσυνοδός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αφού βγήκε έξω, αντί το πλήρωμα να της ζητήσει συγνώμη της είπε ότι απαγορεύεται να βγάζει το γάλα της με το θήλαστρο στο μπάνιο. Εν αντιθέσει με τους όρους που έχει η American Airlines, που δηλώνει ότι οι μαμάδες μπορούν να θηλάσουν και να ταΐσουν τα μωρά τους, οπουδήποτε στο αεροσκάφος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.