ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Δείτε γιατί όλο το ίντερνετ γελά με το άριστα ενός 6χρονου! [φωτο]

Δείτε γιατί όλο το ίντερνετ γελά με το άριστα ενός 6χρονου! [φωτο]

 

Ένας μικρός μαθητής αρίστευσε στο τεστ μαθηματικών και μοιράστηκε τη χαρά του με τους γονείς του. Αυτό που δεν μπορούσε να καταλάβει ήταν γιατί ξέσπασαν σε γέλια όταν είδαν το τεστ του!

Η περήφανη μητέρα ανέβασε μια φωτογραφία από την απάντηση του γιου της στο τεστ μαθηματικών που πλέον την έχουν δει περισσότεροι από 5 εκατομμύρια χρήστες στο ίντερνετ. Αφού απάντησε σε μια ερώτηση, η επόμενη ζητούσε να εξηγήσει πώς ξέρει την απάντηση και να δείξει τον τρόπο σκέψης του. Ο πιτσιρικάς δεν πτοήθηκε καθόλου! Σχεδίασε μια φατσούλα που σκέφτεται και στο συνεφάκι έβαλε τη σωστή απάντηση.

Μπορεί ο μικρός μαθητής στην αρχή να μην είχε καταλάβει πόσο αστείο ήταν, αλλά τόσο οι γονείς του όσο και εκατομμύρια άνθρωποι γέλασαν όταν είδαν την απάντησή του. Όταν η μητέρα εξήγησε στον γιο της γιατί γελούσαν και του είπε πόσοι ακόμα το βρήκαν διασκεδαστικό, ο πιτσιρικάς της είπε πως χάρηκε που έκανε εκατομμύρια ανθρώπους να γελάσουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.