Χρήσιμο «τρικ» – Πώς να σταματήσετε το κλάμα του μωρού σας! (βίντεο)

Χρήσιμο «τρικ» – Πώς να σταματήσετε το κλάμα του μωρού σας! (βίντεο)

Ένας παιδίατρος από την Καλιφόρνια θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ο γιατρός με το… «μαγικό» άγγιγμα,

Ο Robert Hamilton έχει βρει έναν τρόπο να σταματά το κλάμα κάθε μωρού που κλαίει παρατεταμένα

Στο βίντεο ο γιατρός κάνει μια επίδειξη της απαλής λαβής που όπως φαίνεται έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα.

«Οι κινήσεις που κάνετε πρέπει να είναι πολύ απαλές. Δεν χρειάζονται σπασμωδικές κινήσεις», υπογραμμίζει ο γιατρός. Η συγκεκριμένη τεχνική ωστόσο, λειτουργεί καλύτερα σε μωρά έως 3 μηνών, καθώς όσο μεγαλώνουν βαραίνουν πολύ.

Δείτε το βίντεο που σαρώνει το youtube:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.