ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Χριστούγεννα 2015: Γιορτινοί προορισμοί για τα παιδιά!

Χριστούγεννα 2015: Γιορτινοί προορισμοί για τα παιδιά!

Τα Χριστούγεννα είναι η πιο χαρούμενη γιορτή του χρόνου. Τα παιδιά γεμίζουν από ευτυχία και οι γονείς γίνονται για πάλι παιδιά.

Για να περάσετε εσείς καλά και τα παιδιά σας ακόμη καλύτερα σκεφτήκαμε να σας προτείνουμε μερικούς ονειρεμένους-παραμυθένιους προορισμούς που μπορείτε να επισκεφθείτε μαζί με τα παιδιά σας.

Αν δεν έχετε ταξιδέψει ποτέ στην Ονειρούπολη, κάντε το τώρα τα Χριστούγεννα. Θα δείτε το χωριό του Αϊ Βασίλη και τα παιδιά σας θα διασκεδάσουν στις όμορφες δραστηριότητες που κάθε χρόνο διοργανώνει ο Δήμος.

Καρπενήσι-“Η Ελβετία της Ελλάδας”

Όσοι θέλετε να περάσετε όμορφες γιορτές, το Καρπενήσι στην Ευρυτανία θα πρέπει να είναι ο προορισμός σας. Το κέντρο του Καρπενησίου έχει ανακαινιστεί και πλακόστρωτοι δρόμοι έχουν αντικαταστήσει την άσφαλτο. Τέλος το χιονοδρομικό στο Βελούχι, θα περιμένει τους λάτρεις του SKI και του snowboard.

Αν είστε λάτρεις του σκι, τα Καλάβρυτα είναι ένας ακόμη προορισμός που θα σας ενθουσιάσει. Ό,τι πρέπει γι’ αυτήν την εποχή και ό,τι πρέπει για τα παιδιά που αγαπούν το χιόνι.

Στη Μάνη θα έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε παραδοσιακά Χριστούγεννα! Η Αερόπολη είναι ένα μέρος που πρέπει να επισκεφθείτε αν βρίσκεστε εκεί γύρω ενώ δεν πρέπει να παραλείψετε να δοκιμάσετε τηγανίδες. Οι τηγανίδες φτιάχνονται τις ημέρες των Χριστουγέννων και των Φώτων.

Disneyland στο Παρίσι

Αν τα οικονομικά σας το επιτρέπουν, σίγουρα αυτός ο προορισμός θα ενθουσιάσει και εσάς και τα παιδιά σας. Οι ήρωες των κλασσικών ταινιών θα ζωντανέψουν μπροστά στα μάτια σας και θα σας παρασύρουν σε μία γιορτινή χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα!

Φινλανδία στο χωριό του Άγιου Βασίλη

Ένα ταξίδι που όλοι λίγο πολύ θέλουν να κάνουν είναι να επισκεφθούν το σπίτι του Άι-Βασίλη και να γνωρίσουν από κοντά τον άνθρωπο που κάνει το γύρο του κόσμου μέσα σε μια νύχτα. Αν και πρόκειται για ένα μακρινό ταξίδι, αν τα οικονομικά σας, σας το επιτρέπουν αξίζει να το κάνετε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: mothersblog.gr

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.