ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Τα λάθη που κάνει ένας γονιός όταν βγαίνει έξω με το παιδί του

Τα λάθη που κάνει ένας γονιός όταν βγαίνει έξω με το παιδί του

Τι γίνεται όταν εσείς θέλετε να βγείτε, αλλά το παιδί σας έχει εντελώς διαφορετική γνώμη; Πότε είναι καλύτερο να το ακούσετε και πότε, τελικά, επιβάλλεται να το πάρετε μαζί σας;

Ξενυχτάτε, γίνεστε μάστερ στην οργάνωση δουλειών και στο μάζεμα των παιχνιδιών, αποστηθίζετε τις ώρες ταϊσματος, αλλάγματος πάνας, μπάνιου, βάζετε πλυντήριο με το ρυθμό που αναπνέετε, μαθαίνετε να κάνετε ντουζ σε χρόνο ρεκόρ, αποκτάτε μεταπτυχιακό σε διαχείριση μικρών κρίσεων όπως «Μαμά, δε το θέλω αυτό το τοστ, είναι πολύ καφέ», αλλά και μεγαλύτερων όπως οι χαριτωμένες δημόσιες υστερίες το σούπερ μάρκετ.

Επειδή, όμως, άνθρωπος είστε (όχι μηχανή), κάποια στιγμή (βασικά πολλές στιγμές) θα νιώσετε ότι θέλετε να ξεφύγετε από το, κατά τ’ άλλα γεμάτο θαλπωρή, σπιτικό περιβάλλον και θα βγείτε μια βόλτα. Είτε μόνη, είτε με παρέα, εύλογα θα σκεφτείτε να πάρετε μαζί σας και το υπέροχο αυτό πλάσμα που λέγεται παιδί σας.

Αν θέλετε τη γνώμη μας, είναι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε, αφού έτσι, όχι μόνο περνάτε ποιοτικό χρόνο μαζί, αλλά του μαθαίνετε καινούρια πράγματα, του δείχνετε πτυχές του κόσμου που δεν είχε δει μέχρι στιγμής. Όλα αυτά είναι υπέροχα, αρκεί να μην πέσετε στις παρακάτω παγίδες. Ποιες είναι αυτές; Η Natalie Tenner, εκπαιδευτικός και συντάκτρια της αμερικανικής Huffington Post, έχει μερικές πολύ χρήσιμες πληροφορίες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: bovary.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.