Πως μπορείτε να σταματήσετε σε 5 δευτερόλεπτα το κλάμα ενός μωρού! (βίντεο)

Πως μπορείτε να σταματήσετε σε 5 δευτερόλεπτα το κλάμα ενός μωρού! (βίντεο)

Σε αυτό το βίντεο που ακολουθεί θα δείτε μια μέθοδο που ακολουθεί ο παιδίατρος και χρήστης του Youtube, Robert Hamilton, προκειμένου να ηρεμήσει τα μωρά που επισκέπτονται το ιατρείο με τους γονείς τους.

Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό, καθώς όπως θα δείτε και εσείς, μόλις ακολουθεί την συγκεκριμένη τακτική, τότε, τα μωρά σταματάνε αμέσως να κλαίνε. Οι τρεις κινήσεις που ακολουθεί είναι οι εξής: Αρχικά κλείνει τα χέρια του μωρού και τα τοποθετεί κολλημένα στο στήθος τους. Με το δεξί του χέρι πιάνει το μωρό από τον πωπό του, ενώ με το δεξί του καλύπτει την περιοχή του στήθους και του λαιμού. Τέλος, δίνει στο μωρό μια ελαφρά κλίση και το κουνάει. Οι γονείς ακολούθησαν τις συμβουλές του και έχουν δει απτά αποτελέσματα!

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.