ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Το μωρό με τα πιο πλούσια μαλλιά έχει κατακτήσει το Instagram (φωτο)

Το μωρό με τα πιο πλούσια μαλλιά έχει κατακτήσει το Instagram (φωτο)

Όσο εμείς ξοδεύουμε δεκάδες ευρώ σε κάθε είδους προϊόντα περιποίησης μαλλιών ή βιταμίνες για μια υγιή και πλούσια κόμη, ένα χαριτωμένο μωρό… σφυρίζει αδιάφορα αφήνοντας την μακριά και πυκνή του χαίτη να ανεμίζει ανέμελα!

Να σας συστήσουμε τη μικρή Τσάνκο από την Ιαπωνία, η οποία είναι μόλις 8 μηνών και έχει καταφέρει να ξετρελάνει το διαδίκτυο με τα απίστευτα φουντωτά, μαύρα μαλλιά της.

Η χαριτωμένη μικρή γεννήθηκε το Δεκέμβριο του 2017 και από την πρώτη στιγμή η πλούσια κόμη της έκανε μεγάλη εντύπωση, ενώ όσο μεγάλωνε η μπέμπα συνέχιζαν να μεγαλώνουν και τα μαλλιά της.

Η μητέρα της, μάλιστα, έχει φτιάξει στην Τσάνκο δικό της λογαριασμό στο Instagram που μετρά ήδη πάνω από 70.000 followers, με τους θαυμαστές της πιτσιρίκας να ρίχνουν τα like «βροχή» σε κάθε φωτογραφία που ανεβαίνει στο προφίλ της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με κοκαλάκια στα μαλλιά, κορδέλες τύπου Μίνι Μάους ή χτενίσματα α λα Έλβις, η γλυκιά Τσάνκο με τα μαλλί «αφάνα» έχει κατακτήσει τις καρδιές μας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.