ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Αυτή η σχολή μαθαίνει στα μωρά πως να γίνονται οι καλύτεροι DJs (φωτο)

Αυτή η σχολή μαθαίνει στα μωρά πως να γίνονται οι καλύτεροι DJs (φωτο)

Όλοι μας ξέρουμε πόσο καλό κάνει σε ένα παιδί η μουσική από τους πρώτους μήνες της ζωης τους.

Αυτό εκμεταλλέυτηκε η Dj Νοva, η οποία παράλληλα με την δουλειά της ως DJ, επιτηρούσε ένα μικρό παιδάκι 3 μηνών στο σπίτι της,

Εκεί ανακάλύψε πως το μωρό είχε πραγματικό ενδιαφέρον για τις κονσόλες της και τους ήχους της και αποφάσισε πως θα ήταν μια καλή ιδέα να ανοίξει μια σχολή που θα μαθαίνει djing σε μικρά παιδάκια.

Και αυτό έκανε. Η σχολή της “Baby DJ school” έγινε πραγματικότητα και μάλιστα είχε πολύ απήχηση. Το όριο ηλικίας για να ξεκινήσει ένα παιδί djing είναι μόλις 2 μηνών.

Χρησιμοποιεί μουσικά τραγούδια και παιχνίδια, χορό, παιχνίδι κάτω από τα φώτα των ντισκόμπαλων αλλά και διάφορες άλλες δραστηριότητες που προσφέρουν τα τεχνολογικά μέσα.

Έτσι το παιδί αναπτύσσεται καλύτερα, σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια της σχολής, καθώς έχει περισσότερα ακουστικά και οπτικά ερεθίσματα και αυτό βοηθά στην καλύτερη ανάπτυξη του εγκεφάλου του.

Πάρτε μία γεύση από τους μικρούς εκκολαπτόμενους Djs στη Gallery που ακολουθεί:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.