ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Τι να προσέχετε όταν πλένετε τα ρούχα του παιδιού

Τι να προσέχετε όταν πλένετε τα ρούχα του παιδιού

Το πλύσιμο των ρούχων του παιδιού έχει κάποιες ιδιαιτερότητες και κάποια σημεία προσοχής. Το mother.gr τα καταγράφει αναλυτικά για να κάνετε σωστά τη διαδικασία:

Μέχρι την ηλικία των έξι μηνών, όλα τα ρούχα του μωρού χρειάζονται αποστείρωση για να αποφευχθούν τυχόν ερεθισμοί.

Πλένετε κάθε καινούργιο ρούχο που αγοράζετε πριν το φορέσει το μωρό σας, όσο καθαρό και φρεσκοπλυμένο κι αν φαίνεται.

Επειδή τα φορμάκια του νεογέννητου μωρού σας θα είναι 100% βαμβακερά, το πλύσιμό τους πρέπει να γίνεται σε υψηλές θερμοκρασίες.

Να επιλέγετε προϊόντα καθαρισμού που απευθύνονται σε βρεφικές ηλικίες. Αν είναι να χρησιμοποιήσετε άλλο απορρυπαντικό, θα πρέπει να σιγουρευτείτε ότι είναι δερματολογικά ελεγμένο.

Το απορρυπαντικό για παιδικά ρούχα πρέπει να έχει ως βάση το σαπούνι, ενώ δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούνται λευκαντικά.

Επειδή ακριβώς πρέπει να χρησιμοποιηθούν διαφορετικά προϊόντα, πλύνετε τα παιδικά ρουχαλάκια σε διαφορετική πλύση από αυτά της υπόλοιπης οικογένειας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε σωστή δόση απορρυπαντικού και όχι περισσότερη, καθώς ενδέχεται να μείνουν υπολείμματα στα ρούχα του μωρού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.