Τραγωδία: Πέθανε το 6χρονο παιδάκι που κρεμάστηκε με το λουρί του σκύλου ενώ έπαιζε

Τραγωδία: Πέθανε το 6χρονο παιδάκι που κρεμάστηκε με το λουρί του σκύλου ενώ έπαιζε

Άλλη μια τραγωδία έρχεται να κλονίσει την ελληνική κοινωνία: Εχασε την μάχη για την ζωή το 6χρονο αγοράκι που κρεμάστηκε με λουρί στο Παλαιό Φάληρο ενώ έπαιζε.

Ο μικρός κρέμασε το λουρί του σκύλου σε μια πρόκα, όπως είπε ο θείος του παιδιού. Οι διασώστες επί 35 λεπτά έδωσαν μάχη για να κρατήσουν το μικρό αγόρι στη ζωή.

Όπως φαίνεται ο μικρός Χάρης ήταν μόνος στο δωμάτιο και έπαιζε με το λουρί. Κάποια στιγμή έβαλε πάνω στο κρεβάτι ένα μικρό τραπέζι, ανέβηκε σε αυτό και κρέμασε το λουρί σε μια πρόκα στον τοίχο. Το τραπέζι δεν ήταν σταθερό, το παιδάκι έχασε την ισορροπία του και βρέθηκε στο κενό με το λουρί μπλεγμένο στον λαιμό του.

Η μητέρα του βρισκόταν στην κουζίνα και δεν αντιλήφθηκε τι συνέβη, ενώ η 13χρονη αδελφή του μικρού ήταν σε διαφορετικό δωμάτιο.

Αφού πέρασε κάποια ώρα, η μητέρα συνειδητοποίησε ότι δεν ακούει τον μικρό να παίζει. Πήγε στο δωμάτιο και αντίκρυσε το παιδί της κρεμασμένο.
Κάλεσε αμέσως το ΕΚΑΒ και οι διασώστες επιχείρησαν ανάνηψη. Τα κατάφεραν μετά από προσπάθειες 35 λεπτών.

Το παιδί ήταν διασωληνωμένο στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» όμως δεν τα κατάφερε.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, αμέσως μόλις βρέθηκαν στο σπίτι του παιδιού, ενημέρωσαν την Εισαγγελία, ωστόσο εκείνος διέταξε να μην συλληφθούν οι γονείς του 6χρονου.

«Ο Χάρης μου δεν είχε αναπνοή»

Ραγίζει καρδιές η περιγραφή της μητέρας του στην εκπομπή “μαζί σου”. Είδε το σπλάχνο της κρεμασμένο και αναίσθητο. Προσπάθησε να του κάνει τεχνητή αναπνοή, να του δώσει ξανά ζωή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.