ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Τα «πριγκιπικά» βαφτίσια του γιου της Κλέλιας Χατζηιωάννου

Τα «πριγκιπικά» βαφτίσια του γιου της Κλέλιας Χατζηιωάννου

Τον «Πρίγκιπα» της ζωής της, τον μόλις 1 1/2 ετών γιό της βάφτισε πρόσφατα η Κλέλια Χατζηιωάννου και του έδωσε το όνομα του αείμνηστου πατέρα της, «βασιλιά των τάνκερ», Λουκά.

Νονοί του νεοφώτιστου, όπως διαβάσαμε στο sissysworld, ήταν ο θείος του μικρού Λουκά, ο ευφυής επιχειρηματίας Στέλιος Χατζηιωάννου και η κόρη του γιατρού της οικογένειας Κατερίνα Σωτηροπούλου, ενώ η εμφάνιση της μοναδικής Αννας Βίσση στη δεξίωση που ακολούθησε, αποτέλεσε μια πολύ ευχάριστη έκπληξη για τους καλεσμένους!

Τα βαφτίσια του Λουκά junior έγιναν πριν μια εβδομάδα στην ανθοστολισμένη εκκλησία του Αγίου Δημητρίου στο Π. Ψυχικό(όπως ακριβώς είχε γίνει και πέρυσι την ίδια εποχή με τα βαφτίσια της κόρης της Κλέλιας, της μικρής Αννούλας, όπου κατά τη δεξίωση είχε τραγουδήσει τότε ο Αντώνης Ρέμος).

Το μυστήριο τελέστηκε με απόλυτη κατάνυξη και ευλάβεια και με εμφανή τη συγκίνηση της Κλέλιας και του Στέλιου, παρουσία συγγενών και στενών φίλων, που είχαν προσκληθεί σχεδόν ένα μήνα νωρίτερα, εκ των οποίων αρκετοί είχαν διακόψει τις καλοκαιρινές διακοπές τους και είχαν έρθει από όλα τα μέρη της Ελλάδας, αλλά και του πλανήτη, προκειμένου να μοιραστούν με τη Κλέλια αυτή την τόσο σημαντική στιγμή στη ζωή της!

(Στέλιος Χατζηιωάννου, Κλέλια Χατζηιωάννου, Σίσσυ Παπαγεωργίου)

(Ορλα Μέρφι, Στέλιος Χατζηιωάννου, Ροζμαρί Χατζηιωάννου, Κλέλια Χατζηιωάννου, Σίσσυ Παπαγεωργίου)

Διαβάστε τη συνέχεια στο sissysworld

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.