ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Βρεφική περιποίηση: Οι τρόποι χρήσης του ελαιόλαδου

Βρεφική περιποίηση: Οι τρόποι χρήσης του ελαιόλαδου

Με ποιους τρόπους μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το ελαιόλαδο στην καθημερινή φροντίδα του μωρού μας;

  • Στο βρεφικό μασάζ

Το βρεφικό μασάζ έχει αποδειχθεί ότι έχει πολλά οφέλη για το μωρό. Αφιερώστε λίγα λεπτά πριν τον βραδινό του ύπνο, για να κάνετε στο μωρό σας απαλό μασάζ με τη χρήση ελαιόλαδου. Το ελαιόλαδο θα κάνει την επιδερμίδα του μωρού σας πιο απαλή και υγιή.

  • Στη διατροφή

Από τον έκτο μήνα και μετά, το μωρό ξεκινάει την κατανάλωση στερεών τροφών. Προσθέστε λίγο ελαιόλαδο στο φαγητό του, αλλά προσοχή μην το παρακάνετε γιατί ενδέχεται να προκαλέσει διάρροια στο μωρό σας.

  • Στην δυσκοιλιότητα του μωρού

Ένα παλιό κόλπο για την αντιμετώπιση της δυσκοιλιότητας του μωρού είναι να βάλετε λίγο ελαιόλαδο στην παλάμη σας και να κάνετε απαλή εντριβή στο στομαχάκι του.

  • Στην ξηροδερμία κεφαλής
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πολλά μωρά παρουσιάζουν ξηροδερμία στο κεφαλάκι τους. Βάλτε λίγο ελαιόλαδο στο κεφαλάκι του και κάντε του απαλό μασάζ. Εάν το πρόβλημα είναι έντονο, αφήστε το ελαιόλαδο να δράσει για όλο το βράδυ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.