ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μητέρα τρομοκρατήθηκε όταν είδε στην κάμερα ένα μωρό – «φάντασμα» στο κρεβατάκι του μωρού της (φωτό)

Μητέρα τρομοκρατήθηκε όταν είδε στην κάμερα ένα μωρό – «φάντασμα» στο κρεβατάκι του μωρού της (φωτό)

Οι ταινίες τρόμου ίσως να έχουν επηρεάσει πολύ κόσμο, όταν όμως βλέπεις κάτι ζωντανά, το πράγμα είναι αλλιώς.

Η Maritza Cibuls κοίταξε την κάμερα ενδοεπικοινωνίας για να δει πως είναι το μωράκι της ενώ κοιμόταν και τότε είδε κάτι που την έκανε να ουρλιάξει. Δίπλα του, υπήρχε μια φιγούρα ενός «διάφανου» μωρού.

Τότε γεμάτη τρόμο, πήγε στο δωμάτιο του μωρού και διαπίστωσε πως αυτό που είδε στην κάμερα, ήταν το προστατευτικό κάλυμμα στα σεντόνια, το οποίο είχε ξεχάσει να βγάλει ο σύζυγός της.

Έτσι αυτό με το φως της κάμερας, φάνηκε σαν ένα… φάντασμα!

Η ίδια μοιράστηκε τις φωτογραφίες της στο Facebook, γράφοντας τι συνέβη και… κράζοντας τον άντρα της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.