ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Έλαβε κάρτα επετείου από τον σύζυγό της που είχε πεθάνει (φωτό)

Έλαβε κάρτα επετείου από τον σύζυγό της που είχε πεθάνει (φωτό)

Να αισθανθεί καλύτερα η μητέρα του ήθελε ένας 25χρονος γιός μετά τον χαμό του πατέρα του.

Για τον λόγο αυτό αποφάσισε να της στείλει μια κάρτα σαν να την είχε γράψει ο σύζυγός της. Η Joan Newell-Brown, 59 ετών, έχασε τον σύζυγό της, τον Χάρι, σε ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα το 2005, μόλις 10 μήνες μετά τον γάμο τους.

Από τότε, τα τέσσερα αγόρια και η κόρη της, η Σόφι, από το Εδιμβούργο, την στήριζαν πάντα ψυχολογικά την ημέρα της επετείου.

Αλλά φέτος ο 25χρονος γιος της, Τζο, το πήγε ένα βήμα παραπέρα.

Αγόρασε και έγραψε μια κάρτα επετείου γραμμένη σαν να ήταν από τον Χάρι, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κάρτα έγραφε: «15 χρόνια ακριβώς! Πότε πέρασε τόσος χρόνος; Ευτυχισμένη επέτειος. Ξέρεις καθημερινά ότι είμαι μαζί σου, ίσως όχι φυσικά αλλά πνευματικά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.