ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Τα νέα δεδομένα και η αγωνία μαθητών και γονιών – Υπεύθυνος εκπαιδευτηρίου εξηγεί

Τα νέα δεδομένα και η αγωνία μαθητών και γονιών – Υπεύθυνος εκπαιδευτηρίου εξηγεί

Την αναγκαστική προσαρμογή της φροντιστηριακής εκπαίδευσης στη νέα πραγματικότητα, τις νέες απαιτήσεις, αλλά και την αγωνία γονέων και μαθητών για τη φετινή σχολική χρονιά, ιδίως όσων διεκδικούν ένα εισιτήριο στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, μεταφέρει μιλώντας στο usay.gr η Μαρία Κανάκη, υπεύθυνη σε εκπαιδευτήριο στην περιοχή του Κορυδαλλού, μέλος μεγάλου εκπαιδευτικού οργανισμού, με περισσότερους από 120 μαθητές.

Πόσο εύκολη ήταν η εξοικείωση καθηγητών και μαθητών με την εξ αποστάσεως εκπαίδευση;

Όταν ανακοινώθηκε το κλείσιμο και των φροντιστηρίων κάτι που όλοι περιμέναμε ότι θα συμβεί, η αντίδρασή μας ήταν γρήγορη. Με μια εκπαιδευτική πλατφόρμα που χρησιμοποιούσαμε τα τελευταία τέσσερα χρόνια, η οποία λειτουργούσε βοηθητικά για την καταγραφή εργασιών και εκπαιδευτικού υλικού ώστε να είναι στην διάθεση των μαθητών μας, συνεχίσαμε την εκπαιδευτική διαδικασία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε τη συνέχεια στο usay.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.