Τελικά τι ώρα πρέπει να πηγαίνει για ύπνο ένα παιδί ανάλογα με την ηλικία του; (φώτο)

Τελικά τι ώρα πρέπει να πηγαίνει για ύπνο ένα παιδί ανάλογα με την ηλικία του; (φώτο)

Αδιαμφισβήτητα, μια κοινή ερώτηση όλων των γονέων είναι τι ώρα πρέπει να πηγαίνουν τα παιδιά για ύπνο.

​Και όλοι, γονείς ή μη έχουν άποψη πάνω στο αντικείμενο. Τώρα, αυτός ο δάσκαλος της πρώτης τάξης στο Δημοτικό σχολείο Wilson Stacey Karlsen έρχεται να δώσει την απάντηση. Ωστόσο, άλλοι γονείς συμφωνούν και άλλοι έχουν ενστάσεις.

Ο πίνακας είναι αρκετά εύκολος. Οι γονείς πρέπει να ψάξουν την ηλικία των παιδιών τους και αναλόγως την ώρα που πρέπει να ξυπνήσουν, μπορούν να βρουν και την ιδανική ώρα που πρέπει να πάνε για ύπνο.

«Οι μαθητές δεν μπορούν να συγκεντρωθούν, νυστάζουν και δεν έχουν όρεξη για μάθημα όταν δεν κοιμούνται αρκετά. Όταν έφτιαξα τον πίνακα, ήταν για τους μαθητές του σχολείου μας και τους γονείς τους. Ήταν αρκετά σοκαριστικό που έγινε viral και τοπικό κανάλι ζήτησε να μου πάρει συνέντευξη», δήλωσε ο κ. Κάρλσεν που έφτιαξε τον πίνακα.

Τί είχαν να πουν οι γονείς όμως για τον πίνακα; Συμφώνησαν;

«Συμφωνώ απόλυτα. Τα παιδιά μου έχουν συγκεκριμένες ώρες που πάνε για ύπνο με αποτέλεσμα την επόμενη μέρα να είναι έτοιμοι να πάνε σχολείο», γράφει ένας χρήστης στο Facebook.

«Τα παιδιά χρειάζονται συγκεκριμένες ώρες ύπνου και πειθαρχία. Δεν πρέπει να κοιμούνται όταν θέλουν», σύμφωνα μια άλλη γονέας.

Άλλοι όμως διαφώνησαν με τον πίνακα λέγοντας πως πολλές φορές οι ώρες εργασίας δεν καθιστούν εφικτό ένα τέτοιο πρόγραμμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Να μια ιδέα. Μην δίνετε στο παιδί μου ασκήσεις που θέλουν 4 ώρες διάβασμα και μετά θα μπορούν να πηγαίνουν για ύπνο στην ώρα τους» λέει ένας γονιός ενώ μια μητέρα υποστηρίζει πως με τις ώρες που δουλεύει το να ακολουθήσει ένα τέτοιο πρόγραμμα σημαίνει πως δεν θα βλέπει το παιδί της καθόλου τα απογεύματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.