ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο διαφορετικός τρόπος για να κοιμηθεί το παιδί σας – Μητέρα «αδιαφορεί» για το μωρό της (βίντεο)

Ο διαφορετικός τρόπος για να κοιμηθεί το παιδί σας – Μητέρα «αδιαφορεί» για το μωρό της (βίντεο)

Μία ιδιαίτερη μέθοδο χρησιμοποιεί μία μητέρα για να βάλει για ύπνο το μωρό της, με το βίντεο να γίνεται viral στο διαδίκτυο.

Όσο η μαμά κοιμάται το μωρό κάνει βόλτες επάνω στο κρεβάτι. Περνά από πάνω της, κάνει τούμπες και γενικότερα αυτό το μικρό μπομπιράκι φαίνεται να μην αφήνει σε ησυχία τη μαμά του, που μάταια προσπαθεί να κοιμηθεί.

Η ίδια βέβαια είναι ήσυχη και δεν ανησυχεί για να μην πέσει το μικρό της, μιας και γύρω από το κρεβάτι υπάρχει ειδικό προστατευτικό κάγκελο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κάποιοι ίσως αναρωτηθείτε γιατί δεν σηκώθηκε να το πάρει αγκαλιά για να το κοιμίσει. Οι περισσότεροι ειδικοί προτείνουν να μην γίνονται άσκοπες κινήσεις, κανακέματα και αγκαλιές το βράδυ, για να μάθει το παιδί ότι πρόκειται για ώρα ύπνου και ησυχίας. Γι’ αυτό και όταν ένα μωρό είναι ανήσυχο επειδή έχει λερώσει την πάνα του, συνιστούν να γίνεται η αλλαγή της πάνας κάτω από χαμηλό φωτισμό, χωρίς ομιλίες, γιατί τα παιδιά μπορεί να μεταφράσουν τα φώτα, τις φωνές και τα παιχνίδια με ώρα διασκέδασης και όχι νυχτερινού ύπνου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.