Οκ, είναι δύσκολο να πας σε πρώτο ραντεβού και όταν αυτό τελειώσει να λάβεις ένα μήνυμα που θα σου λέει απλά και ξεκάθαρα “Μου αρέσεις, πέρασα καλά, ας ξαναβρεθούμε”.

Συνήθως κοιτάζουμε και ξανακοιτάζουμε τα μηνύματα προσπαθώντας να καταλάβουμε τι τέλος πάντων θέλει, μην αναφέρουμε το καταραμένο timing που είναι σε αυτές τις πρώτες επαφές κάπως ψυχοβγαλτικό. Δεν μπορείς να καταλάβεις πως πάει το πράγμα από τη μεριά του; Εδώ μερικά πραγματα που ελπίζουμε να σε βοηθήσεις να βγάλεις μια άκρη.

Κανένα επείγον τηλεφώνημα

Αν και τα πρώτα ραντεβού για την πλειοψηφία των ανθρώπων τελειώνει με τη φράσει “ουφ, πάει και αυτό”. Βάλε τη λογική σου να δουλέψει, πήρε κανένας φίλος του, η μαμά του, ή κάποιον συγγενή να τον ενημερώσει πως πήρε φωτιά το κορδελιό και πρέπει να τρέξει; Οχι, οπότε αυτό είναι και το πρώτο καλό σημάδι.

Επιδιώκει τετ α τετ

Όταν αυτός με τον οποίο βγαίνεις θέλει να περνάει χρόνο μαζί σου και να μένετε μόνοι αντί να καλεί τα backup, σημαίνει πολύ απλά πως νιώθει άνετα και θέλει να σε γνωρίσει.

Συνεχίζει το ραντεβού

Βρεθήκατε κέντρο, ήπιατε μια μπύρα , περάσατε ωραία γελάσατε,και τώρα; Αν σου προτείνει να πάτε και πουθενά αλλού, ε τέλεια! Δεν θα ζητούσε από κάποια που βαριέται να πάνε και κάπου άλλου! Αν μάλιστα η πρότασης ειναι έμπνευση της στιγμής, ακόμα καλύτερα.

Θέλει να ξαναβγείτε

Συνήθως τα αγόρια όταν ενθουσιάζονται από το πως “ρολλάρει” το πρώτο ραντεβού προτείνουν και άλλα πράγματα που θα μπορούσαν να κάνετε μαζί (δεν μιλάμε απαραίτητα για σεξ). Οι ειδικοί στα αποτυχημένα ραντεβού -οχι εμεις?-λένε πως πολλές φορές αυτό -το να σου πει να ξαναβρεθείτε-αποτελεί παγίδα, μιας και ειναι το παραθυράκι για την άτακτη φυγή από ένα βαρετό ραντεβού.

Αν ακολουθήσει ένα φιλικό follow-up μετά το αντίο

Είναι καλό σημάδι το ότι βγήκατε και αυτός συνεχίζει να θέλει να σου στέλνει μηνύματα περί ανέμων και υδάτων. Φυσικά, το να μην σου στείλει και άμεσα, δεν σημαίνει απαραίτητα και κάτι κακό, αλλά η ταχύτητα μιλάει από μόνη της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!