Αυτό είναι το πιο συχνό λάθος των ανδρών κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής

Αυτό είναι το πιο συχνό λάθος των ανδρών κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής

Οι άνδρες αντιμετωπίζουν αρκετές φορές προβλήματα με τις γυναίκες και ειδικότερα κατά την σεξουαλική επαφή.

Τα τελευταία χρόνια οι άνδρες υποτιμούν τη λίμπιντο της συντρόφου τους. Καναδοί ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Δυτικού Τορόντο υποστηρίζουν ότι η ερωτική επιθυμία των γυναικών είναι πολύ πιο συχνή από ότι πιστεύουν οι σύντροφοί τους οι οποίοι συχνά δεν το συνειδητοποιούν.

Βέβαια όπως φαίνεται η υποτίμηση της λίμπιντο της συντρόφου τους δεν είναι αποκλειστικά δικό τους σφάλμα μια και οι γυναίκες μπορεί να έχουν ερωτική επιθυμία, αλλά σπανίως παίρνουν την πρωτοβουλία της ερωτικής συνεύρεσης. Αφήνουν τον άνδρα να κάνει το πρώτο βήμα χωρίς να του δίνουν και πολλά ενθαρρυντικά μηνύματα.

Οι άνδρες από την άλλη μεριά, συχνά δεν κάνουν το πρώτο βήμα φοβούμενοι την απόρριψη και την συνακόλουθη απογοήτευση.

Και κάπου εκεί οι μεγάλες προσδοκίες γίνονται μεγάλες απογοητεύσεις και για τους δύο.

Η έλλειψη τόλμης του άνδρα από τη μία πλευρά και η έλλειψη πρωτοβουλίας της γυναίκας από την άλλη συνηγορούν σε μια χαμένη ευκαιρία για ερωτική συνεύρεση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στα παραπάνω συμπεράσματα κατέληξαν οι ερευνητές μελετώντας περισσότερα από διακόσια ζευγάρια ηλικίας 18-68 ετών με μέσο όρο διάρκειας του γάμου ή της σχέσης τους τα έξι χρόνια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.