ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Αυτή είναι η επιστημονική εξήγηση για την γοητεία του ανθρώπου

Αυτή είναι η επιστημονική εξήγηση για την γοητεία του ανθρώπου

Αρκετοί είναι οι άνθρωποι, είτε άνδρες είτε γυναίκες που έχουν ακαταμάχητη γοητεία και ανεπιτήδευτο σεξαπίλ, με έρευνα να αναφέρει ότι όσοι έχουν ενδιαφέρουσα προσωπικότητα τείνουν να είναι και πιο γοητευτικοί.

Αυτό δεν έχει να κάνει με την οπτική που έχει κανείς απέναντι στα πράγματα, αλλά με την γενετική.

Οι επιστήμονες ανέλυσαν τα δεδομένα από 5,026 δείγματα συμμετεχόντων.

Οι επιστήμονες μιλώντας στο PsyPost δήλωσαν πως εξέτασαν το πόση σχέση έχουν οι γενετικοί παράγοντες που διαμορφώνουν την προσωπικότητα.

Ο μέσος όρος των ανθρώπων που πήραν μέρος στη μελέτη δείχνουν έδειχνε να προτιμά και να έλκονται από τα άτομα που είναι από την φύση τους “ωραίοι τύποι.”

Οι επιστήμονες έφτασαν στο συμπέρασμα πως αυτό έχει να κάνει απόλυτα με τις πληροφορίες που κουβαλάει το DNA μας.

Σημειώνουν πως όλα αυτά είναι σχετικά και υπάρχουν ένα σωρό παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν τα αποτελέσματα:

Όπως σημειώνουν χαρακτηριστικά οι ερευνητές:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Θα θέλαμε να τονίσουμε για μια ακόμα φορά ότι μπορεί να υπάρχει μια θετική «σύνδεση» μεταξύ γενετικών παραγόντων και σωματικής έλξης, τουλάχιστον το δείγμα το οποίο εξετάσαμε, έδειξε να προτιμά τον παράγοντα DNA».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.