ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Επάγγελμα: Κατά συρροή ερωμένη – «Προτιμώ να πηγαίνω με συζύγους άλλων γυναικών παρά να βλέπω πρωινάδικα» (φωτό)

Επάγγελμα: Κατά συρροή ερωμένη – «Προτιμώ να πηγαίνω με συζύγους άλλων γυναικών παρά να βλέπω πρωινάδικα» (φωτό)

Τον τίτλο της «κατά συρροή ερωμένης» προσπαθεί να διατηρήσει με τα λεγόμενά της η 49χρονη Γκουίνεθ Λι, εξομολογούμενη ότι απολαμβάνει το παιχνίδι της εξαπάτησης και ότι παίρνει τεράστια ευχαρίστηση με το να κοιμάται με παντρεμένους άντρες.

Η 49χρονη, παραδέχτηκε σε συνέντευξή της στη The Sun ότι δεν μετανιώνει για τις πράξεις της και λέει ότι θα προτιμούσε να εξαπατήσει μία γυναίκα κάνοντας σεξ με τον άντρα της παρά να «καθίσει στο σπίτι να παρακολουθεί πρωινάδικα» ή να «βγάζει τους κάδους των σκουπιδιών έξω».

Από τότε που τελείωσε η τελευταία τετραετής σχέση της το 2017, η Γκουίνεθ λέει ότι συμμετέχει στη μία εξωσυζυγική σχέση μετά την άλλη και μάλιστα με αρκετούς άντρες «σχέση μετά από σχέση» με πολλούς παντρεμένους άνδρες.

Σε αυτούς περιλαμβάνονται κορυφαίοι επιχειρηματίες και ξενοδόχοι οι οποίοι της χάρισαν υπέροχα δώρα.

Ανοίγοντας τη συνέντευξη, η 49χρονη είπε: «Ο τρόπος ζωής μου μού επέτρεψε να απολαύσω την αντρική παρέα και το συναρπαστικό σεξ χωρίς να πρέπει να δεχτώ τη ρουτίνα μας “κανονικής ζωής”. Διαμάχες για το ποιος θα βγάλει έξω τα σκουπίδια και μια θλιβερή κουβέντα για τη φροντίδα των παιδιών. Δε νομίζω ότι σε αυτό το στάδιο της ζωής μου θα μπορούσα να το αντέξω αυτό.

Μερικοί άνθρωποι μπορεί να ντρέπονται ή να φοβούνται την κρίση για το ότι είμαι μία κατά συρροή ερωμένη, αλλά είμαι ειλικρινής όσον αφορά αυτό που κάνω. Λένε ότι μπαίνω ανάμεσα σε ζευγάρια και καταστρέφω σπίτια. Έχω κάνει τις επιλογές μου και έχω αναλάβει και τις ευθύνες αυτών», συμπλήρωσε.

Η Γκουίνεθ λέει ότι απολαμβάνει τα φανταχτερά εστιατόρια και τα κρυφά μηνύματα που πάνε μαζί με μία απιστία.

Είχε επίσης αρκετές πλούσιες εμπειρίες χάρη στους παντρεμένους άντρες που βλέπει.

Μεταξύ άλλων ένα ταξίδι στο Μαρακές όπου ένας άντρας την πήρε για ψώνια στις αγορές και της αγόρασε δώρα αξίας άνω των 150.000 λιρών σε ένα Σαββατοκύριακο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ενώ σε μια άλλη περίσταση, ένας από τους εραστές της πήγε στα Χάροντς και της αγόρασε ένα βραχιόλι Καρτιέ αξίας 25.000 λιρών, καθώς νόμιζε ότι τον είχε ερωτευτεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.