ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αυτά είναι τα 5 συνηθισμένα σημάδια που δείχνουν ότι κάποιος σε ζηλεύει

Αυτά είναι τα 5 συνηθισμένα σημάδια που δείχνουν ότι κάποιος σε ζηλεύει

Όσες φορές κι αν μιλήσουμε περί δυσκολιών στις ανθρώπινες σχέσεις, δε θα είναι αρκετές για να καλύψουμε την περιπλοκότητά τους. Ακόμα και να ταιριάζεις με κάποιον σε φιλικό ή ερωτικό επίπεδο, προβλήματα θα υπάρχουν, ένα από αυτά είναι και η ζήλια.

Αν το άτομο που έχεις αρχίσει να πιστεύεις ότι ζηλεύει είναι μία φίλη σου ή ο σύντροφός σου, τότε πρέπει να διαλευκάνεις την υπόθεση, γιατί κάτι σημαίνει. Το πιο πιθανό είναι ότι εκφράζει με αυτόν τον τρόπο κάποια δίκη του αδυναμία ή έλλειψη αυτοπεποίθησης, ωστόσο εσύ δεν είσαι σε καμία περίπτωση υποχρεωμένη να το ανέχεσαι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παρακάτω συγκεντρώσαμε τα 5 συνηθισμένα σημάδια που δείχνουν ότι κάποιος σε ζηλεύει…

  1. Παρατηρείς ότι αρχίζει να σε μιμείται. Συμπεριφορές, αγορές, πώς ντύνεσαι, πώς περπατάς. Ξαφνικά αρχίζεις να βλέπεις πολλές «συμπτώσεις» απέναντί σου.
  2. Τονίζει υπερβολικά τις επιτυχίες του, σε βαθμό που γίνεται υπερβολικός για το πραγματικό κατόρθωμα του θέματος.
  3. Αλλά προσπαθεί να μειώσει τις δικές σου για να τονώσει τον εγωισμό του.
  4. Σου δίνει κακές συμβουλές επίτηδες για να σαμποτάρει τη δική σου επιτυχία και να σε αποθαρρύνει από τα όνειρά σου.
  5. Σε κριτικάρει με την πρώτη ευκαιρία που θα βρει, ακόμα και μπροστά σε κόσμο, για να σε κάνει να αισθανθείς άσχημα.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.