Αυτή η συνήθεια στη σχέση σας αποδεικνύει ότι είστε πραγματικά ευτυχισμένοι

Αυτή η συνήθεια στη σχέση σας αποδεικνύει ότι είστε πραγματικά ευτυχισμένοι

Έρευνα που δημοσιεύτηκε στο The Journals of Gerontology, αναφέρει πως αν το ζευγάρι τα τσούζει τακτικά, έχει βρει το μυστικό προς την επιτυχημένη σχέση.

«Δεν ξέρουμε ακριβώς γιατί συμβαίνει αυτό, αλλά ίσως να σχετίζεται με το ότι τα ζευγάρια αντιλαμβάνονται την έξοδο για ποτό ως casual δραστηριότητα παρά σαν συζυγική υποχρέωση» αναφέρει η ερευνήτρια Kira Birditt.

Και βγάζει και μία λογική καθότι, όταν «διάλεγες» το κορίτσι, ήξερες πως ένας από τους λόγους ήταν πως περνάς και καλά μαζί της στις εξόδους. Γιατί εδώ που τα λέμε, ποιος θέλει να έχει κορίτσι μόνο για τις ταινίες στο σπίτι; Ακόμα καλύτερα αν το κορίτσι τα πάει τόσο καλά με το ποτό, που κάνει τους κολλητούς σου να ντρέπονται για τις επιδόσεις τους. Πάντως σε κάθε περίπτωση, είναι ωραίο να ξέρεις ότι μετά τα ποτά θα καταλήξετε σπίτι. Και όχι ζαλούρα και αν υπάρχει, ξέρεις που θα καταλήξουν τα πράγματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν λοιπόν το κάνεις ήδη μαζί της, απλά συνέχισε το. Έχεις βρει το κλειδί για μία πετυχημένη σχέση!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.