ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Γυναίκες προσοχή: Τα τρία πράγματα που κάνουν οι άνδρες μετά από έναν χωρισμό

Τα γνωρίζατε;

Γυναίκες προσοχή: Τα τρία πράγματα που κάνουν οι άνδρες μετά από έναν χωρισμό

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ, ποιες είναι οι κινήσεις που κάνει ένας άνδρας μετά από έναν χωρισμό;

​Παρακάτω θα δείτε τρία πράγματα, που κάνουν οι άντρες:

Δεν γίνονται φορτικοί στους φίλους τους

Κοίτα, η αλήθεια είναι ότι εμείς οι γυναίκες ψοφάμε να παρηγορούμε τη χωρισμένη φίλη μας. Δεν το βαριόμαστε, δεν το αποφεύγουμε και βάζουμε σκοπό ζωής να την ακούσουμε και να την κάνουμε να νιώσει καλύτερα. Οι άντρες δεν είναι έτσι. Ο μίρλας-και δε βάζω μέσα θέματα υγείας-συνήθως είναι και αυτός που μπαίνει στο περιθώριο. Οι άντρες δε βγαίνουν για να κλάψουν αλλά για να περάσουν καλά. Αυτό είναι παγκόσμια σταθερά και νόμος, ο οποίος τηρείται ευλαβικά. Οπότε, το μόνο που θα ειπωθεί είναι το γεγονός και στη συνέχεια θα μιλήσουν για το ματς της προηγούμενης ημέρας.

Δεν υπερ-αναλύουν τα πράγματα

Για τους άντρες το γεγονός μετράει περισσότερο και όχι τα μικρά παραθυράκια γύρω από αυτό. Εν ολίγοις, θα δηλώσουν το fact του χωρισμού, και στη συνέχεια θα κάνουν κάτι άλλο. Η ιστορία έχει δείξει, ότι η υπερ-ανάλυση θεμάτων συναισθηματικής φύσεως, δεν οδηγεί ποτέ σε κάτι θετικό. Τουναντίον θα πω εγώ. Αγγίζεις την τρέλα, πέφτεις σε κατάθλιψη και τελικά φτιάχνεις μία κατάσταση-στο θολό σου μυαλουδάκι-που δεν είναι αληθινή. Ε δεν αξίζει ρε φίλη.

Πίνουν… πολύ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μπορεί να γελάνε μέχρι δακρύων και γενικά ο χωρισμός να μην τους επηρεάζει πουθενά στην κοινωνική τους ζωή. Όταν όμως βρεθούν αντιμέτωποι με το αλκοόλ, τότε η αλήθεια έρχεται στην επιφάνεια. Πίνουν μέχρι να ξεχάσουν και επειδή τελικά δεν μπορούν να ξεχάσουν, πίνουν περισσότερο. Είναι μία μικρή φάση της ζωής τους, η οποία όμως είναι πολύ σημαντική. Γιατί όσο να πεις, το αλκοόλ σε κάνει να ξεχνιέσαι και να ξεχνάς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.