Προσοχή σε τρεις…παραλήψεις που δεν “συγχωρούν” οι άνδρες στο παιχνίδι της αποπλάνησης!

Προσοχή σε τρεις…παραλήψεις που δεν “συγχωρούν” οι άνδρες στο παιχνίδι της αποπλάνησης!

Οι άνδρες “λειτουργούν” με την όραση… Αυτό το γνωρίζουμε όλοι! Νιώθουν δηλαδή σεξουαλική διάθεση ή την…χάνουν ανάλογα με αυτό που βλέπουν απέναντι και δίπλα τους. Κι ενώ ο καθένας έχει άλλα “φετίχ” και γούστα, πάντως οι περισσότεροι συμφωνούν ότι  τα 3 παρακάτω είναι σημαντικά τουλάχιστον στις πρώτες επαφές με μία γυναίκα!

Στραβά δάχτυλα και κακοφτιαγμένα νύχια στα πόδια

Αν έχετε κότσι, νύχια που βγαίνουν χοντρά ή δάχτυλα ποδιού χοντρά και στραβά, βεβαίως είναι δύσκολο να κάνετε κάτι, αλλά να γνωρίζετε ότι απωθούν πολλούς άνδρες, κι όχι απαραίτητα μόνο τους “ποδολάγνους”.

Φροντίστε τουλάχιστον ώστε να κάνετε συχνά πεντικιούρ και φροντίστε να τα βάφετε σε αποχρώσεις που δεν “τραβούν” τα βλέμματα όπως είναι το διαχρονικό και στυλάτο “γαλλικό”. Επίσης το καλοκαίρι προτιμήστε τα πιπ-το και αποφύγετε στα πρώτα ραντεβού τα πέδιλα.

Για τις πιο αποφασιστικές, βέβαια, η λύση είναι επέμβαση διόρθωσης στο κότσι αλλά και τα δάχτυλα.

Πλάτη με ουλές, ελιές και σπυράκια

Η πλάτη, και γενικά η πίσω…οπτική του γυναικείου σώματος είναι πολύ σημαντική για τους άνδρες. Μια πλάτη με ακμή, ουλές και σημάδια από ακμή αλλά και σπίλους (ελιές) μπορεί να σας χαλάσει το ερωτικό κλίμα… 

Απευθυνθείτε σε έναν πλαστικό ή ένα καλό ιντιτούτο αισθητικής και κάντε σκράμπ και λέϊζερ στην πλάτη για να βελτιώσετε την επιδερμίδα. Επίσης, αν έχετε ακμή, ζητήστε την βοήθεια δερματολόγου ο οποίος μπορεί να σας πει επίσης και με ποιον τρόπο θα απαλλαγείτε από τους σπίλους.

Πάντως μην αφήνετε την πλάτη σας απεριποίητη.

Ακατάλληλα εσώρουχα

Ό,τι ισχύει για τα ρούχα, ισχύει και για τα εσώρουχα. Δεν ταιριάζουν όλα, σε όλους τους σωματότυπους! Αν έχετε ατέλειες -για παράδειγμα, στους γλουτούς, προτιμήστε ένα μεγάλο σχετικά εσώρουχο με δαντέλα στο πίσω μέρος που θα σας κάνει να φαίνεστε περιποιημένη και σέξι χωρίς να επιδεικνύει την κυτταρίτιδα και την χαλάρωση. Τα στρινγκ ΔΕΝ ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες. Το ίδιο ισχύει βέβαια και για μαγιό!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.