ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τα 6 πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις στο πρώτο ραντεβού

Τα 6 πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις στο πρώτο ραντεβού

Γνωρίζεις έναν άνδρα που σου αρέσει πολύ. Και σου ζητάει να βγείτε ραντεβού.

Είσαι πολύ ενθουσιασμένη γι’ αυτό, περιμένεις πως και πώς να έρθει η ώρα που θα τον συναντήσεις.

Παρ’ όλα αυτά πρέπει να προσέξεις κάποια πράγματα, ώστε να του κάνεις καλή εντύπωση στο πρώτο ραντεβού, έτσι ώστε να βγείτε και δεύτερο και τρίτο.

Δες παρακάτω τι πρέπει να αποφύγεις στο πρώτο ραντεβού.

Μην ντυθείς προκλητικά: Θα το λέγαμε αλλιώς για να γίνουμε και πιο γλαφυροί αλλά πιστεύουμε ότι έχεις πιάσει το νόημα!

Φόρεσε κάτι απλό αλλά σέξι το οποίο γνωρίζεις εξ’ αρχής ότι σου πηγαίνει.

Προτίμησε ένα απλό τζιν το οποίο θα αναδεικνύει τη σιλουέτα σου και ένα απλό και φυσιολογικό μπλουζάκι το οποίο θα καλύπτει ένα σεβαστό μέρος του στήθους σου.

Όχι ότι έχουμε θέμα με το προκλητικό ντύσιμο ή τα πολύ κοντά φορέματα, αλλά όπως και να το κάνουμε, το μήνυμα που δίνεις αν εμφανιστείς λες και πας στα μπουζούκια και μάλιστα την περασμένη δεκαετία, δεν είναι και το καλύτερο!

Να ξέρεις, ότι αφενός θα δυσκολευτεί να σε πάρει στα σοβαρά και αφετέρου, το ραντεβού σου θα καταλήξει στο κρεβάτι, αλλά μέχρι εκεί!

Μην είσαι υστερική: Χαλάρωσε και δες το ραντεβού αυτό σαν μία έξοδο με έναν καλό και… σέξι φίλο σου!

Δεν εννοούμε φυσικά να αρχίσεις να… ρεύεσαι ή να τρως λες και είσαι νηστική έναν μήνα, αλλά προσπάθησε να χαλαρώσεις και να είσαι ο εαυτός σου.

Σε καμία περίπτωση μην αρχίσεις να μιλάς για γάμους, ακόμα και αν πρόκειται για γάμο σε ταινία, παιδιά, ή τελος πάντων σχέσεις!

Ακόμα κι αν είσαι πολύ καιρό μόνη, και πραγματικά θέλεις να προχωρήσεις με έναν άντρα, καλύτερα να μην το αναφέρεις γιατί μπορεί να σου φανεί υπερβολικό αλλά εκείνος θα τρομοκρατηθεί και μόνο στη σκέψη ότι είσαι, να το πούμε ευγενικά, λυσσασμένη!

Οπότε, αυτό που έχεις να κάνεις, είναι να είσαι χαλαρή και σε καμία περίπτωση να μην αναφέρεις οτιδήποτε για το μέλλον!

Ακόμα κι αν αυτό είναι την επόμενη… μέρα!

Mην είσαι αγενής: Δεν υπάρχει τίποτα πιο ενοχλητικό και φυσικά αντιερωτικό από μία κακισμένη και κομπλεξική γυναίκα!

Μην είσαι αγενής στο σερβιτόρο επειδή έκανε λάθος το ποτό σου και μην σχολιάζεις τους γύρω σου λες και είσαι με τις φίλες σου και δεν έχεις τι να κάνεις.

Ασχολήσου αποκλειστικά με το ραντεβού σου, ή αν θέλεις σώνει και ντε να κάνεις σχόλιο καλό θα ήταν να είναι μόνο θετικό!

Χαμογέλασε, όχι σαν χαζοχαρούμενη και πάνω απ’ όλα να είσαι ευγενική και γλυκιά.

Οι άντρες, με ελάχιστες εξαιρέσεις, αντιπαθούν τις κουτσομπόλες και επικριτικές γυναίκες, ασχέτως αν μονίμως σχολιάζουν με τους φίλους τους!

Mην αναφερθείς σε… ψυχολογικά προβλήματα: Μπορεί να περνάς μία δύσκολη φάση, μπορεί το άγχος και το στρες να σε έχουν καταβάλλει και μπορεί για το λόγο αυτό να έχεις δει έναν ειδικό ή να παίρνεις και κάποια αγωγή, αλλά καλό θα ήταν αυτό να μην αναφερθεί στο πρώτο ραντεβού.

Οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας, είναι απολύτως φυσιολογικό να επηρεάζουν την ψυχολογία μας και όποιος το αρνείται είναι απλά ψεύτης!

Ωστόσο, δεν είναι η ύπαρξη κάποιων θεμάτων, που όλοι λίγο πολύ έχουμε, αλλά το γεγονός ότι επιλέγεις να το μοιραστείς με έναν άνθρωπο που μόλις έχεις γνωρίσει.

Εύλογα θα αναρωτηθεί ότι μάλλον δεν έχεις και πολλούς φίλους στη ζωή σου και πως το πρόβλημά σου είναι αρκετά πιο σοβαρό απ” όσο δείχνει!

Μην πιείς πολύ: Αντιλαμβανόμαστε ότι σου αρέσει ένα καλό ποτό και πως είσαι σε θέση να πιείς και ένα και δύο ποτηράκια παραπάνω, αλλά το γεγονός ότι αισθάνεσαι άνετα μαζί του ή ότι κερνάει αυτός, ο έρμος, δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να γίνεις ντίρλα και να παραπατάς! Να ξέρεις, ότι σε περίπτωση που αντιληφθεί ότι είσαι μεθυσμένη, δεν υπάρχει περίπτωση να επικοινωνήσει ξανά μαζί σου, όσο κι αν αρχικά μπορεί να του άρεσες!

Ένας άνθρωπος που μεθάει στο πρώτο ραντεβού, είτε άντρας είτε γυναίκα, δείχνει τουλάχιστον ανισόρροπος!

Και ποιος άνθρωπος θα ήθελε, όσο γοητευτικός κι αν είναι ο εκάστοτε ανισόρροπος να κάνει σχέση μαζί του;

Κανένας! Οπότε συγκρατήσου, πιες το πολύ δύο ποτά, και την επόμενη μέρα πέσε στα πατώματα με την παρέα σου! Απλό…

Μην μιλήσεις για έρωτα: Ναι ξέρουμε ότι ο έρωτας είναι το ζητούμενο και πως κανείς δεν μπαίνει στον κόπο να βγει ραντεβού με κάποιον αν δεν υπάρχει τουλάχιστον ερωτική έλξη, αλλά και το να αναφερθείς στο θέμα αυτό από την πρώτη σας γνωριμία, δίνει λίγο την εντύπωση… τρεις λαλούν και δυο χορεύουν!

Είτε μιλήσεις για δική σου ερωτική εμπειρία, είτε για φίλης είτε το αναφέρεις απλά και μόνο ως πράξη, να ξέρετε ότι μόνο κερδισμένη δεν θα βγεις από όλο αυτό.

Οπότε καλύτερα να αποφύγεις το θέμα, και ακόμα κι αν το θέσει επί τάπητος το ραντεβού σου, να κάνεις ότι δεν άκουσες!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μη σου πούμε να κοκκινίσεις κιόλας!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.